Kır Düğünü Mekanı Buldum Siz Ne Dersiniz :)))

leicatarcin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
9
1
6
34
İstanbul
Selam kızlar :))
Seneye ağustos gibi evleniyorum. Ve tabii ki şimdiden mekan bakmaya başladım. Hep hayalimdi şöööyle denız kenarında,ağaçların arasında püfür püfür havada evlenmek :) Uzun zamandır yer bakıyordum.Neredeyse bi çok yere baktım ve içime en çok sinen,düğün günümde hiçbir aksilik yaşatmayacak yer gibi gelen Avcılar sahildeki Atapark gibi geldi.Umutsuzluğa düşmüştüm,neredeyse vazgeçecektim artık ama bi tanıdık vasıtasıyla Atapark'ı duydum hemen görüşmeye gittim İbrahim Bey çok sıcak karşıladı zaten bizi.Yemekli düşündüğüm için demo bir yemek bile hazırlattı hemen. Herkes gayet güler yüzlü ve sıcaktı. Merak ettiğim daha önce burada düğününü,ne bileyim nişanını falan yapan biri var mı? Yani benim içim gayet rahat.Büyük ihtimalle Atapark'ı tutacağız. Siz ne dersiniz? Facebookta da fotoları var.

Canım tebrik ederim öncelikle:))

Ben geçen sene düğünümü yapmıştım Atapark'ta. Hiçbir sorun yaşamadım. En güzel günümüz sonuçta kimse sorun istemez. A'dan Z'ye herşey istediğim gibi yapıldı. Özellikle yemekler süperdi.Gelen bütün konuklar da sonradan aynı yorumda bulundular tabii çok gururlandık biz de :)) E bi de bütün hizmetlere ayrı ayrı koşturmadık,herşey onlardan.Müziği,yemeği,pastası,sınırsız içeceği,otopark da mevcut. Bir de bizi cezbeden yönü şu oldu. Baktığımız deniz kenarı yerlerinin çoğunun ulaşım problemi vardı.Ya çok uzaktı,ya yollar çok bozuktu. Burasıysa hem şehir merkezinde,hem ayrı bi dünya gibi :))) Kısacası için rahat olsun. Öyle manzarayı,öyle yemekleri,öyle güler yüzlü insanları kolay kolay bulamazsın. Hiç düşünme bile :)))

Ben İzmirliyim ama facete fotoları var deyince dayanamadım araştırıp baktım ve bayıldımm harika biryer İstanbulda otursam ve bütçem yetse kesinlikle burada yapardı. Allah içinize sindirsin cok özel olmazsa ne kadara anlaştınız

Evet evet ben de bayıldım zaten :)) Böyle insanlardan da güzel yorumlar okuyunca tamamen karar verdim.Kır düğünüm Atapark'ta olacak Canım biz yemekli,hafta sonu,herşey dahil kişi başı 50 tl den anlaştık. Yani gezip görüştüğümüz birçok yere göre de uygun fiyat verdiler. Millet resmen uçmuş yaaa.Ama burası işte hem manzara süper,hem profesyonel bir ekip,hem de fiyatı uygun. Bu akşam iş çıkışı gidip sözleşmemizi yapcaz hayırlısıyla :))

çok severek çok beğenerek tutmuştuk ataparkı hem kınam hem düğünüm için ama hala çok kızgın ve çok pişmanım. çalışanların bu kadar saygısız servisin bu kadar eksik olduguna mı yanayım herkesten çay kahve diye 100er 300er lira alınıp aynı paranın babamdan kimse vermedi diye yeniden ve toplu şekilde alınmasına mı, düğünümün saatinden 1 saat önce bitirilmesine mi, yemekli olan bir düğünde kimsenin yemek yiyememesine mi, madodan getirildiği söylenen pastadan kimsenin bir lokma alamamasına mı, 2000 kişiyi ağarlayacak kapasiteli bir mekanda 10 tane şal bile olmamasına mı (ki onca sorundan sonra bunu önemsemedim bile), mekanın müzisyeninin getirttiğim djle inatlaşıp her müziğe engel olmasına mı ???? HİÇ Mİ ARTISI YOK DERSENİZ MEKANIN TEK ARTISI BİZİMLE ELİNDEN GELEN EN İYİ ŞEKİLDE İLGİLENEN ORGANİZASYON SORUMLUSU..
Düğünümü tek güzel kılan şey misafirlerimdi.. DÜĞÜN İNSAN HAYATINDA BİR KERE OLABİLECEK Bİ ŞEYDİR bundan sonraki organizasyonlarınızı bunu bilerek yapmanız dileğiyle.

İlk defa sizden duydum böyle kötü yorumlar. Sonradan gidip sordunuz mu peki neden böyle oldu diye? Ya da ne bileyim düğün anında fln bişey demediniz mi? ben dediğim gibi tanıdık aracılığıyla buldum. Forumdan da çok güzel şeyler okudum hakkında. Hatta bu akşam da bi akrabamızın nişanı var Atapark'ta. Zaten onun aracılığıyla bulmuştum burayı da. Senin yorumun doğrultusunda ıncığına cıncığına 5 kat daha fazla dikkat edip gözlemlicem ortamı. Yemekleri,servisi,süsü püsü herşeyi işte. Sonra yine paylaşırım gözlemlerimi burada.

Eveeeet. Atapark'taki nişana gittim,başta çok önyargılıdım. Hatta bi sorun yaşansaydı direk kendi düğün anlaşmamı da iptal edecektim ama şükürler olsun ki hiç öyle bişey yaşanmadı. Herkes çok güler yüzlüydü ve bizim için bi o tarafa bi bu tarafa koşturup durdular. Şu an içim kat kat daha rahat. Sizin yorumunuzdan sonra doğal olarak ben de şüpheye düşmüştüm fakat,hiçbir aksilik yaşanmadan nişan tamamlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…