Gelinlik Modelleri Kır düğünü için yardım lütfen...

kararsizkararli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
499
2
0
İstanbul
Sizce hangisi daha uygun olur arkadaşlar? Ben minyonum, 1,57 cm boyum ve 43 kilodayım...ne seçeceğim bilmiyorum. Bu hafta siparişleri tamamlıyorlarmış haziran için olan gelinlikleri, en azından benim gittiğim gelinlikci oyle soyledi...çok yoğunlarmış, yeni siparişleri bu hafta son kez alacaklarmış. Lütfen fikir belirtin...

Bunlar kır düğünü için ve minyon bir geline olur mu:)

Eklentiler

• $2rp60.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 119
  • $2w7k9zo - Copy.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 455
  • $6e22f3bfe38a41d33911523b5a493291 - Copy.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 126
  • $081md - Copy.jpg
    108,8 KB · Görüntüleme: 94
  • $212af - Copy.jpg
    118,4 KB · Görüntüleme: 116
  • $1412z - Copy.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 106
  • $69797931 - Copy.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 131
  • $alenagoretskayaweddingd - Copy.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 84
  • $alvinavalenta - Copy.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 88
  • $ateks10 - Copy.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 129
  • $ateks15.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 103
  • $atelieraimee2012wedding.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 95
  • $bahar-dugunlerine-cicekli-gelinlikler-18.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 193
  • $Elie-by-Elie-Saab-Fall-2012-gelinlikler-7.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 652
  • $evabendigo5.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 86
  • $floral-wedding-dresses-christos.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 88
  • $manuelmota20122.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 159
  • $neftis.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 112
  • $pronovias22.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 94
ben de kır düğünü için gelinlik modeli bakıyorum, dantelli modelleri beğeniyorum ama kır düğünü için ağır mı kaçar bilemedim kararsızım yani

Merhaba,

Öncelikle hayırlısı olsun. Yalnız, bu kadar modelden siz bile seçememişken bizim görüş bildirmemiz çok çok zor. Hani 2-3 model olsa da seçebilsek. Bence siz kendiniz yardım almadan ciddi bir elemeden daha geçirin...

Minyon gelinlerin uzak durması gereken model, kabarık etekli prenses gelinlikler. Çünkü büyük gelinlikler insanı olduğundan küçük gösterirler. A-kesim, balık kesim ise yakışacaktır.

İkinci bir mesele bütçeniz. Burada belki modelleri beğenebilirsiniz ancak örneğin bazıları Rosa Clara markasının ki Türkiye'de fiyatları 4000'den başlıyor, 10.000'in üstüne uzanıyor. Bu markadan orijinal malzemesi olan bir gelinlik beğenirseniz diktirmek için yine azımsanmayacak bir bütçeye ihtiyacınız olabilir. Sade tül bir gelinlik küçük bir bütçeyle de gayet güzel dikilebilecekken komple fransız danteli bir gelinlik ucuza kaçıldığında güzel olmayabilir vs...

canım bende senin boylarındayım evlenirken tek parça gelinlik istedim ama giyince boyumu daha kısa gösterdiğini gördüm iki parça daha hoş duruyor bence

ben en çok o 3 modeli beğendim; karar veremiyorum...Hem kır düğünü, hem minyonum...

Bunlar en çok beğendiğim modeller
merhaba, benim de mayıs sonunda İzmir'de kır düğünüm var. Dün gelinliğimi Relactive'den aldım. Çok içime sindi. Senin beğendiğin gelinliklerden 2. sine benziyor. Ancak straplez kısmında tülden minik mine çiçekleri var bele kadar ara ara çiçekler niyor, eteğinde de çiçekler serpiştirilmiş ve etek ucunda da çiçekler geçiyor. Bu nedenle 2. gelinlik bana daha güzel geldi:) benm gelinliğimde güpür sadece straplez ve etek ucundaki çiçeklerin altında var. tülü de katliteli olursa gelinlikler çok hafif ve şık görünüyor kır düğünü için.. bol şans

Ben belinde çiçek olan straplez kat kat gelinliği beğendim. Danteli gibi. Saçı topuz. Kır düğünü için de uygun. Saçlarını açarsın çok hoş olur. Resmi seçmeyi bilmediğim için anlatmaya çalıştım. Umarım anlamışsındır.

sanıyorum bahsettiğiniz gelinlik bu...ben de çok beğendim...minyon ve kısa boylular için çok güzel bir kesimi var, tam bir A line kesim. Benimde böyle minyon bir arkadaşım vardı, denerken bu tarz gelinlikler çok yakışmıştı ama çevresinin gazına gelip gelin dediğin şatafatlı olmalı mantığıyla gidip etekleri kabarık ve toplama bir gelinlik aldı ve açıkçası çok kötü duruyordu. Bence gelinlikçilere gidip farklı kesimleri deneyin üzerinizde, kabarıkda giyin, A line da, balık modelde...hangisinin daha çok yakışacağına karar verdikten sonra işiniz daha kolaylaşır. Sonra kumaşa, detaylara karar verin.

hayırlı olsun:) Fotografı varsa paylaşır mısın , çok sevinirim:)

ben de bunu çok beğendim. ayrıca aynı kumaşla bile çok uyguna dikmesi lazım. 3-4 kupon biraz kalınca enli fransız tipinde kenar danteli kullanacacak, hani abartalım 5 metre de plise kullansın. pahalı olacak malzemesi dantel, onun da kenar dantelinin işlenmemişinin kuponu olsun olsun, taş çatlasın 100TL olsun. eminönünde satılıyor bu kenarlar. en kalınlarını prenses tekstil diye bir yerde gördüm. plise de ucuz bir malzeme, metresi 10-15 lirayı geçmiyor sanırım. bence 1500-2000TLye diksinler bunun aynısını size. çok da orijinal bir gelin olursunuz.

gelinlikçiler beni öldürecek. çok düşük fiyatlar söylüyorum size. ne yapayım. havadan para kazanmasın onlar da, doğru düzgün tasarım yapıp tasarım parası istesinler, başka markaların kopyalarını dikecekleri zaman da hakkaniyetli fiyat alsınlar. bir de dantel diye brodeyi türk kızlarına yutturmaktan vazgeçsinler. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…