- Konu Sahibi kararsizkararli
-
gökçe bahadır ın giydiği gelinlik ve pronoviasın kat kat olan modeli
canım bende senin boylarındayım evlenirken tek parça gelinlik istedim ama giyince boyumu daha kısa gösterdiğini gördüm iki parça daha hoş duruyor bence
Merhaba,
Öncelikle hayırlısı olsun. Yalnız, bu kadar modelden siz bile seçememişken bizim görüş bildirmemiz çok çok zor. Hani 2-3 model olsa da seçebilsek. Bence siz kendiniz yardım almadan ciddi bir elemeden daha geçirin...
Minyon gelinlerin uzak durması gereken model, kabarık etekli prenses gelinlikler. Çünkü büyük gelinlikler insanı olduğundan küçük gösterirler. A-kesim, balık kesim ise yakışacaktır.
İkinci bir mesele bütçeniz. Burada belki modelleri beğenebilirsiniz ancak örneğin bazıları Rosa Clara markasının ki Türkiye'de fiyatları 4000'den başlıyor, 10.000'in üstüne uzanıyor. Bu markadan orijinal malzemesi olan bir gelinlik beğenirseniz diktirmek için yine azımsanmayacak bir bütçeye ihtiyacınız olabilir. Sade tül bir gelinlik küçük bir bütçeyle de gayet güzel dikilebilecekken komple fransız danteli bir gelinlik ucuza kaçıldığında güzel olmayabilir vs...
ben de kır düğünü için gelinlik modeli bakıyorum, dantelli modelleri beğeniyorum ama kır düğünü için ağır mı kaçar bilemedim kararsızım yani
Bunlar en çok beğendiğim modeller
merhaba, benim de mayıs sonunda İzmir'de kır düğünüm var. Dün gelinliğimi Relactive'den aldım. Çok içime sindi. Senin beğendiğin gelinliklerden 2. sine benziyor. Ancak straplez kısmında tülden minik mine çiçekleri var bele kadar ara ara çiçekler niyor, eteğinde de çiçekler serpiştirilmiş ve etek ucunda da çiçekler geçiyor. Bu nedenle 2. gelinlik bana daha güzel geldi:) benm gelinliğimde güpür sadece straplez ve etek ucundaki çiçeklerin altında var. tülü de katliteli olursa gelinlikler çok hafif ve şık görünüyor kır düğünü için.. bol şans
sanıyorum bahsettiğiniz gelinlik bu...ben de çok beğendim...minyon ve kısa boylular için çok güzel bir kesimi var, tam bir A line kesim. Benimde böyle minyon bir arkadaşım vardı, denerken bu tarz gelinlikler çok yakışmıştı ama çevresinin gazına gelip gelin dediğin şatafatlı olmalı mantığıyla gidip etekleri kabarık ve toplama bir gelinlik aldı ve açıkçası çok kötü duruyordu. Bence gelinlikçilere gidip farklı kesimleri deneyin üzerinizde, kabarıkda giyin, A line da, balık modelde...hangisinin daha çok yakışacağına karar verdikten sonra işiniz daha kolaylaşır. Sonra kumaşa, detaylara karar verin.
bu nasıl? Ben bunu o resimdekinden daha çok beğendim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?