kır düğünü için anadolu yakasında mekan bilen varmııı?

canım benım pendıkte duduzar var netten bır arastır ıstersen hıc gıtmedım ama cok memnun kalanlar gordum

pendık koprusunun ustunde taslıbayır var oraya yakın ,sen nerede oturuyosun

Konunuz ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..

bende pendikte oturuyorum 5 aydır.duduzar diye biyer varmış hiç gitmedim ama arkadaşın dediği gibi güzel diyorlar bi bak derim ben bişe kaybetmezsin :KK66:

Sağol canm baktım internetten de araştırdım gidip görüştüm gerçekten çok güzel bi yermiş çok ilgilendiler fiyatları da çok uygun çamlık bi alan girişte gelin damat resimleri karşılıyor gerçekten bayıldım büyük ihtimal orada yaparım düğünümü:KK45: ama gene devam ederim araştırmalarıma

kızlar merhaba duduzar çok düzel bir yer 2 sene önce halam düğün yapmıştı , görüşen var ise bilgi alabilirmiyim?
bizde 2015 haziran gibi düğün düşünüyoruz ama mekan konusunda yardımcı olursanız anadolu yakasında sevinirim:KK61:

Sağol canm baktım internetten de araştırdım gidip görüştüm gerçekten çok güzel bi yermiş çok ilgilendiler fiyatları da çok uygun çamlık bi alan girişte gelin damat resimleri karşılıyor gerçekten bayıldım büyük ihtimal orada yaparım düğünümü:KK45: ama gene devam ederim araştırmalarıma
canım bizde duduzarla görüştük ama bana fiyatları biraz yüksek geldi. yemekli mi, kokteyl mi kaç kişi ne kadar fiyat verdiler yazabilir misin

X