Gelinlik Modelleri Kır düğün için nasıl uygun mu ?

sade ve şık
saçlarını bukle bukle yaptırırsan toplamazsan çok güzel olur bence
Allah mesut etsin

engel var işyerimde resmı goremıyorum canım aksam bakarım artık ama emınım guzeldir....

ben güzel bulmadım; birincisi rüzgarı düşünecek olursan çok uçuş uçuş bir gelinlik tutmakla uğreşır durursun..
ikincisi bale tütülerine benzediği için saçlarını açık bırakman hem dekolteyi kapatacak, boyunu kısa göstercek, hem de arkadaki o ufak kuyruk çimene sürtüp duracak, kuyruksuz ve mümkünse uçuşmayacak ağırlıkta kumaşları tercih et..

söylediğin doğru aslında bu gelinliğin bitek üst kısmını ve sırt dekoltesini çok beğendim dediğin gibi saçlarım açık olursa oda kapanacak alt kısmı için farklı alternatifler arıyorum sizlerinde fikirlerini almak istedim ayrıca bir sorun daha var aşkumun boyu hemen hemen benimle aynı hatta 1-2 cm kısa o yüzden değil topuklu giymek ( taşlı sandalet yaptırıyorum ) saçıma topuz bile yaptıramıycam ayy çıldıiciğim ona göre saç modelide bulamıyorum

yorumlarınızdan dolayı tşk ederim hepinize..

çoooooooook şık,kibar,zarif prenses gibi...ben acayip beğendim:lepi:

Certur la aynı fikirdeyim açık hava için daha sade, kuyruksuz, eğlenmeni engelemeyecek tarzda bir gelinlik almanı tavsiye ederim

canım bu aysiranın gelinliği dimi nişanlımda bunu cok beğenmişti ama benim cok tarzım değil ben ışıl ışıl seyleri seviyorum..sen yakından gördünmü bilmiyorum ama burdaki gibi durmuyor elbise gibi bi izlenim oluşturmuştu bende..kır düğünü için görünüşte güzel ama certurun dediği gibi biraz zorluk çıkaracak gibi

Son düzenleme:
Evet canıım ayşiranın gelinliği yakından görmedim o yüzden pek fikrim yok intrnet sitesinden gömüştüm ilk bide kataloğu var bende ama çok kararsız kaldım en kısa sürede kararımı verip diktirmeye başlamam lazım süre daralıyo aydirigubbakcemile

tatlım eteğini beğenmedim bende üstü ve sırtı harika.etek için farklı bir alternatif düşün bence. kır düğününde topuklu zor olurdu zaten ya babet ya sandalet. çimlere batar topuklar yoksa. saçlarını da bukle bukle açık bırak.çok uzunsa saçların yarım topuz gibi birşeyler yaptır. sadece nikahta duvak tak bence ki sırt dekoltesi kapanmasın. nikahtan sonra saçlarında serpiştirilmiş çiçek tarzı birşeyler kalabilir. kır düğünü konseptine çok uygun olur sengözlerimebaksanab

benim tarzım değil pek ama hoş duruyor bence..
ama fiziğin de uygunsa tabi..
yani özellikle büyük kalçalı olanlarda bu etek cok kötü durur bence..

bencede üst kısmı hoş ama alk kısmını daha değişik alternatifler düşüne bilirsin saçlarını açık bırak ama seni rahatsız etmicek şekilde olmalı rüzgar estimi yüzüne gelmicek şekilde bi saç modeli olmalı hayırlı olsun bu arada

ben bu gelinliği denedim ilk denediğim gelinlik.
tam anlamıyla vuruldum :lepi:
bakmaya devam ediyorum
onun üstüne beğenemiyorum!!!!!!!!!

bu gelinlik iptal vazgeçtim zaten :) diğer sayfalarda gelinliğimi ekledim zemuszemus

Bence hoş bir gelinlik, görünüş olarak çok iyi.. Gerisini bilemeyeceğim ama.. :)

Yeni modeli de bulabilirsem bakacağım şimd..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…