kır bahçesi düğünüme giriş, dans, pasta eğlence müzikleri arıyoree kızlarrrrr :):):)

grafez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
59
0
36
Ankara
selam arkadaşlar. 14 temmuzda düğünüm var sonunda :) ilk önce giriş sonra ilk dans sonra pasta sonra ikinci dans müziği için fikir istiyorum sizden ben türkçe olsun istiyorum ama bahtıma ne çıkarsa bakıciizzzz
şimdiden teşekürler mutlu kalın esen kalın

hemen kendi tecrübelerimden aktarım yapayım =)
benim giriş şarkım Seferad - Evlilik düeti . çok eğlenceli ve davetlilerin tempo tuttuğu bir şarkıydı herkes çok beğenmişti=)
ilk dans şarkım - Kıraç - Çeşminaz ki en doğru seçimimdi=)

ben seçim yaptım paylaşayım diyorum:
giriş: fan fan valse
dans: sezen aksu seyirlik değil ömürlük olsun
ikinci dans: kayahan bizimkisi bir aşk hikayesi veya yalın herşey sensin
pasta müziği demet akalın aşk ve s,nan akçıl fark atıyor =) nasıl iyimiiii :) çok teşekkür ederim fikirlerin için çeşminaz da süper bi dinleyim tekrardan belkim onu yaparım =)

senin şarkı listen de baya uzunmuş=)
ikinci dans mı =) dans etmeye doyamayacağım diye düşünüyorsun sanırım=)
bence gayet güzel seçimler..
ben anlamı güzel ve olabildiğinde ritmli şarkılar olmasına özen gösterdim.
o gün benim en mutlu günüm ve bunu herkes çaldığım şarkılarda bile anlamalı =)
ikinci dans a bence hareketli bir şeyler tercih et bu arada=)

olabilir canım çeşminaz hoşuma gitmişti velakin ayayayayayay diyoya ben gülerim dans ederken =) başka da gelmedi sezenin sesi güzel şarkıları güzel başka fikir verirsen de değerlendiririm =) teşekkür ederim bu arada=)

bence ilk dans şarkınız sizde hatırası olan bir şarkı olmalı. mesela ilk teklif aldığınızda çalan şarkı gibi...

bence ilk dans şarkınız sizde hatırası olan bir şarkı olmalı. mesela ilk teklif aldığınızda çalan şarkı gibi...

katılıyorum kesinlikle. bende sözlendiğimiz gün arabada giderken bana dinlettiği söylediği şarkıyı çalacağım :))

benimki de kır düğünü olacak ve ilk dans şarkım leonard cohen-dance me to the end of love... yabancı şarkı düşünüyorsan iyi bir seçenek bence...

bende ilk dans parçamı John Denver - Annies Song (1975) yapmak istiyorum sizce nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…