• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kır bahçesi düğünüme giriş, dans, pasta eğlence müzikleri arıyoree kızlarrrrr :):):)

grafez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
59
0
36
Ankara
selam arkadaşlar. 14 temmuzda düğünüm var sonunda :) ilk önce giriş sonra ilk dans sonra pasta sonra ikinci dans müziği için fikir istiyorum sizden :D ben türkçe olsun istiyorum ama bahtıma ne çıkarsa bakıciizzzz :D
şimdiden teşekürler mutlu kalın esen kalın ;):16::16::16::16::kkk::kkk:

hemen kendi tecrübelerimden aktarım yapayım =)
benim giriş şarkım Seferad - Evlilik düeti . çok eğlenceli ve davetlilerin tempo tuttuğu bir şarkıydı herkes çok beğenmişti=)
ilk dans şarkım - Kıraç - Çeşminaz ki en doğru seçimimdi=)

ben seçim yaptım paylaşayım diyorum:
giriş: fan fan valse
dans: sezen aksu seyirlik değil ömürlük olsun
ikinci dans: kayahan bizimkisi bir aşk hikayesi veya yalın herşey sensin
pasta müziği demet akalın aşk ve s,nan akçıl fark atıyor =) nasıl iyimiiii :) çok teşekkür ederim fikirlerin için çeşminaz da süper bi dinleyim tekrardan belkim onu yaparım =):54::54::54:

senin şarkı listen de baya uzunmuş=)
ikinci dans mı =) dans etmeye doyamayacağım diye düşünüyorsun sanırım=)
bence gayet güzel seçimler..
ben anlamı güzel ve olabildiğinde ritmli şarkılar olmasına özen gösterdim.
o gün benim en mutlu günüm ve bunu herkes çaldığım şarkılarda bile anlamalı =)
ikinci dans a bence hareketli bir şeyler tercih et bu arada=)

olabilir canım çeşminaz hoşuma gitmişti velakin ayayayayayay diyoya ben gülerim dans ederken =) başka da gelmedi sezenin sesi güzel şarkıları güzel başka fikir verirsen de değerlendiririm =) teşekkür ederim bu arada=)

bence ilk dans şarkınız sizde hatırası olan bir şarkı olmalı. mesela ilk teklif aldığınızda çalan şarkı gibi... :38:

bence ilk dans şarkınız sizde hatırası olan bir şarkı olmalı. mesela ilk teklif aldığınızda çalan şarkı gibi... :38:

katılıyorum kesinlikle. bende sözlendiğimiz gün arabada giderken bana dinlettiği söylediği şarkıyı çalacağım :))

benimki de kır düğünü olacak ve ilk dans şarkım leonard cohen-dance me to the end of love... yabancı şarkı düşünüyorsan iyi bir seçenek bence...

bende ilk dans parçamı John Denver - Annies Song (1975) yapmak istiyorum sizce nasıl?

Back