- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 39
- Konu Sahibi __karamel__
-
Kızlar merhaba
Nasipse Mayısta ve haziranda düğünüm var.
12 yıldır aynı kilodayım çok ciddi bi değişim yaşamayacağımı sandığım için Gelinlik işine başlamayı düşündüm
Görüştüğüm yerler özel dikim için 3 aylık bir süre istiyorlar.
Kıpır kıpır oynamayı seven bi kızım ve düğünlerimde hiç oturmayı düşünmüyorum. Ağır ol kıpırdama gülme diyen komşularıma inatbi döktürücem bi döktürücemm
Eklediğim gelinliklerden mendil etek olanı beğeniyorum.Bazı arkadaşlarım üstü çok sade dediler.:26: Bu yüzden diğer fotodaki gelinliğin üstünü düşünüyorum.. :44:
Sizin fikirleriniz nedir? :18:
Bunun üstü vee
Eki Görüntüle 550797
Bunun altıı
Eki Görüntüle 550798
Kızlar merhaba
Nasipse Mayısta ve haziranda düğünüm var.
12 yıldır aynı kilodayım çok ciddi bi değişim yaşamayacağımı sandığım için Gelinlik işine başlamayı düşündüm
Görüştüğüm yerler özel dikim için 3 aylık bir süre istiyorlar.
Kıpır kıpır oynamayı seven bi kızım ve düğünlerimde hiç oturmayı düşünmüyorum. Ağır ol kıpırdama gülme diyen komşularıma inatbi döktürücem bi döktürücemm
Eklediğim gelinliklerden mendil etek olanı beğeniyorum.Bazı arkadaşlarım üstü çok sade dediler.:26: Bu yüzden diğer fotodaki gelinliğin üstünü düşünüyorum.. :44:
Sizin fikirleriniz nedir? :18:
Bunun üstü vee
Eki Görüntüle 550797
Bunun altıı
Eki Görüntüle 550798
Güzelmişş
Ama benim üstünde epey oynamam gerek onun
Straples istiyoruz ve uçuş uçuş olsun die mendil etekte ısrarcıyım kalıp gibi oynamak isremiyorum
Çok şey istiyorum biliyorum ama içime sinmeli di mi
İzmir'den almaya karar verdik annemle.. İzmirde hazırını bulursam çok süper olur dikimle zaman kaybetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?