Gelinlik Modelleri Kıpırdak Geline gelinlik seçelim :)

__karamel__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
1.665
3.544
133
39
Kızlar merhaba
Nasipse Mayısta ve haziranda düğünüm var.
12 yıldır aynı kilodayım çok ciddi bi değişim yaşamayacağımı sandığım için Gelinlik işine başlamayı düşündüm
Görüştüğüm yerler özel dikim için 3 aylık bir süre istiyorlar.

Kıpır kıpır oynamayı seven bi kızım ve düğünlerimde hiç oturmayı düşünmüyorum. Ağır ol kıpırdama gülme diyen komşularıma inat bi döktürücem bi döktürücemm

Eklediğim gelinliklerden mendil etek olanı beğeniyorum. Bazı arkadaşlarım üstü çok sade dediler.:26: Bu yüzden diğer fotodaki gelinliğin üstünü düşünüyorum.. :44:
Sizin fikirleriniz nedir? :18:
Bunun üstü vee

Bunun altıı

üç ay çok fazla bir süre bence..abartıyorlar yani..özenle yapılmış bir gelinlik 1 ayda tamamddır..
bende düğünümde hiç oturmadım ağır ol diyenlere inat..
her ikiside çok hoş bence..

bence direk mendil etek dedıgını yaptır..CUNKU DIERI HIC UYMAZ...bıraz dahagoz onunde olsun ıstıyorsan eger ustunu drape deılde taşlı yaptır oyle daha guzel olabılır...aynı tarzdanız...ama o ustu kullanma derım..hayılı ugurlu olsun canım benım de dugunum mayıs ta :)

Son düzenleme:
1 gelinlik çok güzel aslında.alt kısmındaki tül yeri güpür tarafı komple olursa bence harika olabilir.

zevk meselesi tabi ama ben mendil etek tarzı gelinlik eteklerini sevmiyorum.

Allah mesut etsin.

canım bence 2.yi yaptır
kilona güvenme fazla :) son 1 ayda telaş stres heyecan verdiriyor insana 3 ay normal süre son 1 haftada ben değişiklik yaptırmıştım gelinliğimde herkes şok olmuştu iyi karar ver gönlünden geçeni yaptır benden sana tavsiye kayınvalideni gelinlikçinin önünden bile geçirme
tamamen süpriz olsun biz hariç herkese
gelinlik 21 var orda da harika modeller var bak istersen

Eğer bu ikisinden biri olacaksa ikincisi daha iyi ama kemer gibi duran kuşağı biraz daha değiştirmenizi öneriyorum o fazla yakışmamış gelinliğe

Hepinize çook teşekkür ederim...
Birinci gelinlik kesinlikle güzel ama kıpırdak bi gelin için çok asil biraz ağır sanki :26:
İkinci gelinlik üstünü biraz taşla hareketlendirir ve beldeki çiçek yerine taşlı bişiler yaptırırsam olur sanki
Kayınvalidem o olmaz bu olmaz diyen biri değil aksine çok zevkli sırf bu yüzden İzmirden alabilirim

Sanki bu modeli piyasada bulurum gibi geliyor. Özel dikime gerek kalmaz. Gider dener alıyorum der çıkarım oh mis

Hiçççç düşünme mendil etek seviyorsan 2. si gaaaaaaayet güzel sakın altı mendil olan bişeyin üstüne de taş boncuk yaptırma gereksiz karışık olur. 2. yi al bol bol göbek at.

Şimdiden hayırlı olsun.

Mutluluklar

1. çok güzel begendm

Eki Görüntüle 551339

canım bak bu modeli tek geçerim

Güzelmişş
Ama benim üstünde epey oynamam gerek onun
Straples istiyoruz ve uçuş uçuş olsun die mendil etekte ısrarcıyım kalıp gibi oynamak isremiyorum
Çok şey istiyorum biliyorum ama içime sinmeli di mi

İzmir'den almaya karar verdik annemle.. İzmirde hazırını bulursam çok süper olur dikimle zaman kaybetmem

tabiki en güzelini istemek hakkın canım nasıl içine siniyosa öyle yap. ben gelinliğimi gördüm ve bu dedim başkada gezmedim. eminim seninde işte bu dediğin gelinlik çıkıcak karşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…