- 8 Şubat 2016
- 4
- 5
- 44
-
- Konu Sahibi gelincik54
Canim aşağı yukarı 5 yıldır ekmek yemiyorum şekeri bırakalı da 3 yıl falan oldu 1 yıldır da diyetteyim 70 kilodan 57 düşmüştüm tekrar 66 ya çıktım sonra tekrar diyete girdim ama 65 den aşağı inemedim malum yaş da ilerledi ama kinoa nin kalorisinin düşük olması ve tok tutması yanında da 10 bin adımla 2 günde -1300 gr bu sonucu alamıyordum şimdi 63 inşallah 60 lari tekrar görürümUnu, ekmeği bıraktıysanız vücud ödem atıyordur. Yoksa bu kadar hızlı gitmez kilolar.
Ama kinoa gerçekten çok tok tutan ve buğdaya iyi bir alternatif. Kısırını deneyin, süper oluyor
600 gr yağdan gitmiş neredeyse yarı yarıya tabi devamli olunca pek fayda görmüyorum benim vücut çabuk alisiyor ama 15 günde bir 3 gun kinoa yla beslenmeyi düşünüyorum çok sevdim mass fasulyesinin de faydali ve tok tuttuğunu duymuştum ödem atmak için ben ayda 1 taylan kumelinjn yeşil çay süt detoksu var 3 gün yapıyorsun oda güzel onu da yapiyorum özellikle kaçamak yaparsamYani neredeyse 1.5 kg vermişsiniz 2 günde..biraz hızlı olmamış mı acaba yoksa sıvı kaybı mı daha çok, kas yağ ve su oranını gösteren tartıda bakmak lazım kg nereden gitmiş..Maş fasulyesi var bir de o da yüksek protein içeren bir besin, diyette kullanabilirsin, çok tok tutuyor ve besleyici..2 yaşındaki bebeğim de çok seviyor, salatasını tavsiye ederim..
600 gr yağdan gitmiş benim vücudu arada şaşırtmak lazım çabuk alisiyor sanırım bu değişik geldi tabi yanında da günlük 10 bin adım attım tadını da çok sevdim faydalarını da duyunca daha bibtatli geldiYani neredeyse 1.5 kg vermişsiniz 2 günde..biraz hızlı olmamış mı acaba yoksa sıvı kaybı mı daha çok, kas yağ ve su oranını gösteren tartıda bakmak lazım kg nereden gitmiş..Maş fasulyesi var bir de o da yüksek protein içeren bir besin, diyette kullanabilirsin, çok tok tutuyor ve besleyici..2 yaşındaki bebeğim de çok seviyor, salatasını tavsiye ederim..
Maşallah size yaa.Canim aşağı yukarı 5 yıldır ekmek yemiyorum şekeri bırakalı da 3 yıl falan oldu 1 yıldır da diyetteyim 70 kilodan 57 düşmüştüm tekrar 66 ya çıktım sonra tekrar diyete girdim ama 65 den aşağı inemedim malum yaş da ilerledi ama kinoa nin kalorisinin düşük olması ve tok tutması yanında da 10 bin adımla 2 günde -1300 gr bu sonucu alamıyordum şimdi 63 inşallah 60 lari tekrar görürüm
Aynı kilodayız ben de 63 kg yum, hamileyken 15 kg almıştım ,şu an o kiloları verdim , evlilik sonrası alınan 6-7 kg var , onları vermeye çalışıyorum..Canim aşağı yukarı 5 yıldır ekmek yemiyorum şekeri bırakalı da 3 yıl falan oldu 1 yıldır da diyetteyim 70 kilodan 57 düşmüştüm tekrar 66 ya çıktım sonra tekrar diyete girdim ama 65 den aşağı inemedim malum yaş da ilerledi ama kinoa nin kalorisinin düşük olması ve tok tutması yanında da 10 bin adımla 2 günde -1300 gr bu sonucu alamıyordum şimdi 63 inşallah 60 lari tekrar görürüm
Canim spor çok nankör vücudu alistirip da birakirsan vücut kilo alıyor hareketsizlik tekrar kilo aldırıyor ama pilavı çok seviyorum oda bi gerçek ama artık yemeye korkuyorumMaşallah size yaa.Şeker yok, ekmek yok, ne kilo aldırdı ki? Makarna, pilav, patates var mı?
süper valla!! en kısa sürede 60'ı göreceğinize inanıyorum