Kinoa mucizesi

gelincik54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
4
5
44
Merhabalar kinoa mucizesi ni duymuştum tok tuttuğu için kullanmaya karar verdim ilk gün 700 gr 2. Gün 600 gr gitti bulgur pilavı gibi pisirdim lezzet katsin diye içine kurutulmus sebze ve köri koydum harika bir tadı oldu evdeki herkes yedi hatta sabah 1 dilim kepekli ekmekle bol yeşillik li kahvaltı edip öğle ve akşam 1 kase kinoa ve ayran içtim sonuç harika deneyimi mi sizinle paylaşmak istedim gün gün de burdan gelişmeleri yazıcam sizden de kullanan deneyen varsa benim le paylasirsa sevinirim öyle para tuzağı falan da yok a101 de ve Bim de satılan kinoa dan aldim👍

Yani neredeyse 1.5 kg vermişsiniz 2 günde..biraz hızlı olmamış mı acaba yoksa sıvı kaybı mı daha çok, kas yağ ve su oranını gösteren tartıda bakmak lazım kg nereden gitmiş..:halay: Maş fasulyesi var bir de o da yüksek protein içeren bir besin, diyette kullanabilirsin, çok tok tutuyor ve besleyici..2 yaşındaki bebeğim de çok seviyor, salatasını tavsiye ederim..:KK66:

Unu, ekmeği bıraktıysanız vücud ödem atıyordur. Yoksa bu kadar hızlı gitmez kilolar.

Ama kinoa gerçekten çok tok tutan ve buğdaya iyi bir alternatif. Kısırını deneyin, süper oluyor :KK66:

Unu, ekmeği bıraktıysanız vücud ödem atıyordur. Yoksa bu kadar hızlı gitmez kilolar.

Ama kinoa gerçekten çok tok tutan ve buğdaya iyi bir alternatif. Kısırını deneyin, süper oluyor :KK66:
Canim aşağı yukarı 5 yıldır ekmek yemiyorum şekeri bırakalı da 3 yıl falan oldu 1 yıldır da diyetteyim 70 kilodan 57 düşmüştüm tekrar 66 ya çıktım sonra tekrar diyete girdim ama 65 den aşağı inemedim malum yaş da ilerledi ama kinoa nin kalorisinin düşük olması ve tok tutması yanında da 10 bin adımla 2 günde -1300 gr bu sonucu alamıyordum şimdi 63 inşallah 60 lari tekrar görürüm 😊

Yani neredeyse 1.5 kg vermişsiniz 2 günde..biraz hızlı olmamış mı acaba yoksa sıvı kaybı mı daha çok, kas yağ ve su oranını gösteren tartıda bakmak lazım kg nereden gitmiş..:halay: Maş fasulyesi var bir de o da yüksek protein içeren bir besin, diyette kullanabilirsin, çok tok tutuyor ve besleyici..2 yaşındaki bebeğim de çok seviyor, salatasını tavsiye ederim..:KK66:
600 gr yağdan gitmiş neredeyse yarı yarıya tabi devamli olunca pek fayda görmüyorum benim vücut çabuk alisiyor ama 15 günde bir 3 gun kinoa yla beslenmeyi düşünüyorum çok sevdim mass fasulyesinin de faydali ve tok tuttuğunu duymuştum ödem atmak için ben ayda 1 taylan kumelinjn yeşil çay süt detoksu var 3 gün yapıyorsun oda güzel onu da yapiyorum özellikle kaçamak yaparsam:KK35:
600 gr yağdan gitmiş benim vücudu arada şaşırtmak lazım çabuk alisiyor sanırım bu değişik geldi tabi yanında da günlük 10 bin adım attım tadını da çok sevdim faydalarını da duyunca daha bibtatli geldi😊 mas fasulyesi de süper oluyo ama uzun zamandır yemedim onu da besinlerimin arasına katıcam ama kinoa yi 15 günde bir 3 gün kullanmayi düşünüyorum ayda 1 de taylan kumelinjn yeşil çay süt detoksunu yapıyorum oda hem yağ hem ödem attiriyor👍

Canim aşağı yukarı 5 yıldır ekmek yemiyorum şekeri bırakalı da 3 yıl falan oldu 1 yıldır da diyetteyim 70 kilodan 57 düşmüştüm tekrar 66 ya çıktım sonra tekrar diyete girdim ama 65 den aşağı inemedim malum yaş da ilerledi ama kinoa nin kalorisinin düşük olması ve tok tutması yanında da 10 bin adımla 2 günde -1300 gr bu sonucu alamıyordum şimdi 63 inşallah 60 lari tekrar görürüm 😊
Maşallah size yaa. :sampiyon:Şeker yok, ekmek yok, ne kilo aldırdı ki? Makarna, pilav, patates var mı?

süper valla!! en kısa sürede 60'ı göreceğinize inanıyorum :KK24:

Maş fasulyesini hayatımda bir kez yedim, bin kere tövbe ettim :KK70: bana acayip gaz yaptı ya.

İspir fasülyesinin gözünü seveyim :KK45:

Aynı kilodayız ben de 63 kg yum, hamileyken 15 kg almıştım ,şu an o kiloları verdim , evlilik sonrası alınan 6-7 kg var , onları vermeye çalışıyorum..:spor: Canan Karatay’ın bilimsel bir teorisi var Leptin hormonuyla ilgili, akşam 8 den sonra şekersiz çay ve su dışında hiçbirşey yemediğinde gece boyunca kalori yakıyorsun,leptin hormonu sayesinde , bunu denedim ve 2 haftada 3 kg verdim, tavsiye ederim:KK8: tabi gün içerisinde 2 lt yakın su içtim ve ekmek abur cubur yemedim...Kinoayı deneyeceğim ama teşekkürler, çok duydum ama hiç yemedim :super:

Maşallah size yaa. :sampiyon:Şeker yok, ekmek yok, ne kilo aldırdı ki? Makarna, pilav, patates var mı?

süper valla!! en kısa sürede 60'ı göreceğinize inanıyorum :KK24:
Canim spor çok nankör vücudu alistirip da birakirsan vücut kilo alıyor hareketsizlik tekrar kilo aldırıyor ama pilavı çok seviyorum oda bi gerçek ama artık yemeye korkuyorum

X