• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

king viva p 990 çok amaçlı mutfak robotu

arzutr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
471
9
118
48
İstanbul
arkadaşım almak istiyordu. bütün forumları alüst ettik ne tavsiye nede şikayet bulabildik. ancak birkaç satış sitesinde yorum okuyabilikki gerçekliği tartışılır. neyse arkadaşım gözünü kararttı ve aldı. çünkü memnun kalmazsa 7 gün içinde para iadeli geri alımı yapılıyordu.

şimdi bende bizim gibi araştırmak bilgi almak isteyener için benim ilk görüşlerimi yazacağım. öncelikle tezgahta duruşu mükemmel. rengi ile krizması ile cidden şık bir ürün. işlevlerinitatmin edicinitelikte yerine getiriyor. ilk denemelerimiz,

- hemen bir havucu önce normal rendeledik , 10 puan

- bir havucu daha ziyan edip kalın rende yaptık çok iyiydi bir 10 puanda buna

- bir yumurta akını mikseri ile kabarttık. çok iyi kabardı.

- büyük ve küçük kabını birer soğan ziyan ederekdenedik. asla püre yampıyor. arada kapağı açıp duvarında kalanları tekrar kararsanız çook iyi bir soğan doğrayıcı.

-blender ile ayran yaptık oda tamamdır.

- büyük ve küçük 2 haznesi olması avantaj sağlıyor.

gelelim neden ucuz olduğuna. malzemeden fazla bişey beklemeyeceksiniz. not kıracağım başka bir eksiklik bulamadım açıkçası. belki uzun vadede çıkar ortaya diyorum ama 4 yıl üretici garantisi var. buda yüreklere su serpiyor.

benim ilk keşiflerim böyle . düşünüp karar veemeyenlere fikir olsun istedim. bütçe müsait olduğu sürece herkes iyisini ister tabi. braun phlips gibi markaları almak ister herkes. ama kısıtlı bütçesi olanlarında bu anlattığım ürün yarı yolda bırakmaz .

merhaba,
ben de bu robottan aldım. iki haznesi uygun fiyatı nedeniyle. hatta yanında tost makinesi ve kettle ını birlikte aldım. kırmızı kırmızı bir örnek olsunlar diye. ancak çeyizlik aldığımdan bir kaç ay sonra kullanmaya başlayacağım. yazdıklarınızı görünce sevindim açıkçası.

güzel günlerde kullan hayatım. eminim senide tatmin edecek. herzaman herşeyin daha iyisi mutlaka vardır. ben herzaman derim. önemli olan tatmin edici olması. paranın çöpe gitmemesi.

merhaba,
ben de bu robottan aldım. iki haznesi uygun fiyatı nedeniyle. hatta yanında tost makinesi ve kettle ını birlikte aldım. kırmızı kırmızı bir örnek olsunlar diye. ancak çeyizlik aldığımdan bir kaç ay sonra kullanmaya başlayacağım. yazdıklarınızı görünce sevindim açıkçası.

merhaba mutfak robotunu denemişsinizdir heralde yorumlarınızı alabilirmiyiy. mesela küçük kabında maydonoz soğan rahatça tek seferde kıyıyormu. çok gürültülümü bi çok robota göre ve sanırım küçük hazne büyük haznenin içindeyken çalışıyor bu arada büyük haznede kirleniyormu. eğer cevap yazarsanız bende almayı düşünüyorum.

Back
X