• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kınayla Tam Kızıl

nymeria3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
7
0
1
İstanbul
Meraba kızlar forumda yazılan kına deneyimlerini okuyarak dün saçıma kına yaktım zerdecal,zeytinyağ,limonsuyu,yoğurt,soğan kabuğusuyu,yumurta,üzüm sirkesi,vişnesuyu,yesilçay,sekerli bir karısım yaptım. Saçlarım çok koyu kahve olduğu icin pek belli olmadı kestane tonunda parlamalar oluyor güneste. Beyazlarım Bakırımsı bir renk oldu ama ben şarap kırmızısı gibi yoğun bir kızıl istiyorum.
Hint kınalarının saça zarar verdiğini duydum ama renk konusunda normal kınadan daha baskın cıkabilir mi?
3 gün sonra saçıma red henna hint kınası yaksam ve tekrar 3 gün aradan sonra normal kına karısımı yapsam renkte olumlu bir değisiklik olur mu ?deneyimi olanlar yardım edebilir mi lütfen.

Meraba kızlar forumda yazılan kına deneyimlerini okuyarak dün saçıma kına yaktım zerdecal,zeytinyağ,limonsuyu,yoğurt,soğan kabuğusuyu,yumurta,üzüm sirkesi,vişnesuyu,yesilçay,sekerli bir karısım yaptım. Saçlarım çok koyu kahve olduğu icin pek belli olmadı kestane tonunda parlamalar oluyor güneste. Beyazlarım Bakırımsı bir renk oldu ama ben şarap kırmızısı gibi yoğun bir kızıl istiyorum.
Hint kınalarının saça zarar verdiğini duydum ama renk konusunda normal kınadan daha baskın cıkabilir mi?
3 gün sonra saçıma red henna hint kınası yaksam ve tekrar 3 gün aradan sonra normal kına karısımı yapsam renkte olumlu bir değisiklik olur mu ?deneyimi olanlar yardım edebilir mi lütfen.

Benim saçımda kına var ben eminonunden hep ayni yerden aliyrm kinami taze oluyor, içine sadece limon suyu sikiyrm suyla beraber yoğurup altı yedi saat kabin içinde
Bekletiyrm öyle olunca daha iyi kına saca giriyor ve kafamda bir gece bekletecegime uç dört saat bekleyip yikiyrm limonun oyle bi faydasi oluyo ve kızıl kızıl parlıyor saçım iki uç gün sonra şarap kizilina donuyo. Ama boyayla yapilmiscasina bi kızıllık değil sadece ışıkta belli oluyor. Hint kınası denemedim ama arkadaşım yapmıştı onun da normal kına gibi olmuştu pek bi değişiklik olmamisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok karısık bir hamur yaptığım icin mi rengi tutmadı acaba :( Senin kendi saç rengin neydi? Doğal saç rengiyle de alakalıymıs sanırım elde edilen renk. Saçım koyu olduğu icin istediğim kızılı kınayla elde edemeyeceğim o zaman :( Sağol canım 2. Kınamı sadece limon suyuyla karıcam umarım değisim olur.

Back