- 1 Mayıs 2014
- 730
- 1.057
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
O gece sizin geceniz dolayısıyla isteğinize göre düzenleyebilirsiniz. Ağlayıp ağlayamamak konusunda kendinizi şartlamayın bence ana bırakın kendinizi. Ben gelenekselciyim bu yüzden yüksek yüksek tepelere tercih ederdimSelam kizlar,
2 ay sonra kinam olacak ve ben kendimi taniyorsam ya cok agliyacagim yada hic aglamicam. Ortasi yok gibi
Aslinda kinamda aglamak istemiyorum. Niye aglayayim ki, cok sükür hersey yolunda gidiyor. Allah aglatmasin insallah hep güldürsün herkesi
Benim kinam oynamali olacak. Girisleri eglenceli müziklerle yapmak istiyorum ama kina yakilmak icin oturdugumda normalde yüksek tepelere calacak ya, onun yerine salavat acilsa, kinam aglamadan salavatlarla yakilsa nasil olur?
Birinin kinasina gitmistim, bu tarif ettigime benzer yapmisti ve benim hosuma gitmisti ama Sarkilari ve siralamayi hatirlayamiyorum.
Sizin tavsiyeleriniz var mi?
Bende bu şekilde düşünüyorum açıkçası. Eğlenin bol bol sizin geceniz.Ağlamayın lütfen yuvanızı kuruyorsunuz neşeyle, sevinçle, güler yüzlü geçsin. Göz yaşına yer vermeyin o geceSaçma geldi bana ya, onla bunun ne alakası var?
Bes dakka önce 'haydi kızlar kalkın göbek atmaya' çalıyorsun, içkili rakili, mekanlarda gezmeli, ona buna yılan diyip olan malinla övunmeli, aşkli seksli bir sürü şarkıdan sonra bir anda allahummeee falan diye ilahiler.
İlahi bitti,kına yakıldı, tekrar rakili şaraplı şarkılarla göbeğe devam.
Bence çok mantıksız. Yapmayın,insanlar güler gerçekten size. Ben gitsem kesin dalganizi geçerdim arkanızdan:)
Eğer ağlamak istemiyorsanız şu tarz komikli şarkılar da var, annesi vefat eden arkadaşım yüksek yüksek tepelere caldirmak istememişti,bunu çalmışlardi.