'kınama' butonu da olsa..

Beğeniyi kabul etmeyi biliyorlar ama...

:))) daha önceden denedik, beğenmedim butonu vardı, altı üstü bir buton dersiniz değil mi, insan hep beğenilecek değil ya beğenmeyebilirde ama ne oldu dersiniz?
Kıyamet koptu, beğen butonu bile sorun oluyor zaman zaman, x'in yorumunu beğendin niye beğendin sorularına maruz kalan üyeler oluyor.

Şu sitede tarih tekerrür edip duruyor, bir zamanlar rep butonu vardı, üyeler katıldıkları yoruma + rep, katılmadıklarına - rep veriyordu, puanlama sistemiydi, yine tartışma çıkmıştı

Bu hatunlar var ya bu hatunlar... :))

Neyse , "söyleyecek söz bulamadım" diyeyim en iyisi... :)

Aslinda begen butonu da kalksa iyi olur ya da banlananlarin begen butonu bir sure kalksa +ceza olabilir. Polemikler asiri derecede azalir diye tahmin ediyorum.

Aslinda begen butonu da kalksa iyi olur ya da banlananlarin begen butonu bir sure kalksa +ceza olabilir. Polemikler asiri derecede azalir diye tahmin ediyorum.

Beğen butonu kalsın derim ben... Paylaşılan linkler oluyor. Ya da sorulara verilen cevaplar oluyor. Spor ile ilgili topikler de mesela... Ben beğenilere depoluyorum. :) Baya işe yarıyor.

Bu soruyu bir kere ben de sormuştum bir üyeye.''Neden beğendin'' diye.Amaç ve vermek istenen mesaj apaçık ortada idi.Hani gizliden ima yorumları ile eşdeğer görüyorum ben bu ''beğenileri'' Mune.Tabiri caizse ''kıllığına beğen'' yapmak diyorum ben bunun adına.

Ne yapsak yaranamadık diyorsun yani

Bence ortalık harp alanına döner.Beğen butonu 3e ayrılır.1-Gerçekten fikrini beğendiğimiz kişilerin yazılarına ''beğen'' 2-Beğen sayısını çoğaltmak için ota boka ''beğen'' 3-Biraz önce Mune ye yazdığım düşünceler içinde yapılan ''kıllığına beğen''

3.şıkkı göz önüne alırsak gerçekten sinir edici bir durum ortaya çıkıyor sevgili rouges.''Kınama'' butonu olursa durum ne hale gelir inan tahayyül bile edemiyorum.Burda en zararlı çıkan sanırım Mune ve diğer editörler olabilir.O beni kınadı,sürekli kınıyor sinirlerim bozuluyor,zırt kınıyor,zurt kınıyor bu ne mune...vs gibi cümlelere çokca maruz kalacağından eminim

Son olarak bu buton konulursa emin olun en çok ben kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…