'kınama' butonu da olsa..

rouges

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
2.716
2.907
333
Diğer
'beğen' butonu çok kullanılıyor ve seviliyor.
acaba yanına bir de 'beğenmeme'yi ifade eden bir buton eklense.
ben 'kınama' yazdım ama sert oldu. bu anlamda bişey.
konu içindeki gereksiz atışmaları, konunun dağılmasını ve uzamasını önleyebilir.
beğenmeyen, beğenmediği yoruma cevap yetiştireceğine basar butona geçer, diye düşünüyorum.

konu içindeki gereksiz atışmaları, konunun dağılmasını ve uzamasını önleyebilir.
beğenmeyen, beğenmediği yoruma cevap yetiştireceğine basar butona geçer, diye düşünüyorum.

Bencede beğenilen yorumlar kadar beğenilmeyen de çıkabiliyor yada '' FİKRİNE KAYILMIYORUM'' butonu olabilir.

bak bende senın yzıyı begendım arkadasım:1::1:katılıyorum sana begenmedım de konulmalı:28:

vardı daha önce ama enim olun böylesi çook daha iyi ......

o değilde. şu facebook reklamı niye var onu anlamdım. :19:

Yanlış hatırlamıyorsam çok kısa bir dönem beğenmedim butonu konmuştu ve ne olaylara gebe olmuştu :ssz: Arkadaşlarını toplayıp karşı taarruza geçenler mi dersiniz, sen neyini beğenmedin diye parlayanlar mı dersiniz O nedenle o butonun ömrü kısa oldu zaten.

Yanlış hatırlamıyorsam çok kısa bir dönem beğenmedim butonu konmuştu ve ne olaylara gebe olmuştu :ssz: Arkadaşlarını toplayıp karşı taarruza geçenler mi dersiniz, sen neyini beğenmedin diye parlayanlar mı dersiniz O nedenle o butonun ömrü kısa oldu zaten.

ne kınama -ne beğenmeme "?" işareti konsa. demin bir konu okudum , yanlış yere açılmış ama 3 gündür bu şekilde belkiyor. bölüm editörü sanırım yoğunki bu konu dikkatini çekmemiş. bunun için pek çok ad geldi aklıma; uygunsuz konu, sorunlu konu, kötü içerik , vesaire ama hepsi kısır ifadeler şeklinde kalıyor. bence "?" işaretinin pek çok anlamı olabilir. bu şekilde editörleri , açılcak sayfaya konu ile ilgli yorumumuzu yazarak , konudan haberdar edebilirz. bunu kötüye kullannalrda ceza alırlar.

Son düzenleme:
ne kınama -ne beğenmeme "?" işareti konsa. demin bir konu okudum , yanlış yere açılmış ama 3 gündür bu şekilde belkiyor. bölüm editörü sanırım yoğunki bu konu dikkatini çekmemiş. bunun için pek çok ad geldi aklıma; uygunsuz konu, sorunlu konu, kötü içerik , vesaire ama hepsi kısır ifadeler şeklinde kalıyor. bence "?" işaretinin pek çok anlamı olabilir. bu şekilde editörleri , açılcak sayfaya konu ile ilgli yorumumuzu yazarak , konudan haberdar edebilirz. bunu kötüye kullannalrda ceza alırlar.

3 gündür o şekilde bekliyorsa kötü içerik butonunu kullanarak ve konu yanlış yerde diye belirterek editörünü bilgilendirebilirsiniz.. Bakın burada bile belirtmemişsiniz hangi konu. Kötü içerik butonu bizlerin yetişemediği veya atladığı yerde sizlerin uyarısı ile forumu düzene sokmak için var.

Son düzenleme:
ben kötü ocerik butonunu göremiyorum,yada bakan kör oldum :26:

Bence kınama yada beğenmedim butonu gereksiz olur.Konuya yapacağımız yorum konu sahibine olmalı.Diğer üyelerin yaptığı yorumlara katılabiliriz.Ama katılamamk gibi bir hakkımız yok katılmasak bile fikrimizi konu sahibine yapacağımız yorumla belli etmiş oluruz.Aksi halde konu sahibine yapılan bir yorumu beğenmedim dersek bu konu açan kişiye yardımcı olmak yerine ona yorum yazan diğer kişilerle gereksiz tasrtışma ortamı yaratır.

3 gündür o şekilde bekliyorsa kötü içerik butonunu kullanarak ve konu yanlış yerde diye belirterek editörünü bilgilendirebilirsiniz.. Bakın burada bile belirtmemişsiniz hangi konu. Kötü içerik butonu bizlerin yetişemediği veya atladığı yerde sizlerin uyarısı ile forumu düzene sokmak için var.

aa ben o kaldırıldı sanıyodum:1::1::1: Tamam canım. Sağolsın.

Sonra hep beraber birbirini boğazlayanların nasıl banlandığını izleyelim:ssz:
Tuhaf bir milletiz biz...
Aynı fikir: kanka
Farklı fikir: kaka

Sonra hep beraber birbirini boğazlayanların nasıl banlandığını izleyelim:ssz:
Tuhaf bir milletiz biz...
Aynı fikir: kanka
Farklı fikir: kaka

daha önce vardı kaldırıldı, bence çokta iyi oldu, böyle facevari daha güzel
bi ton kavga gürültü koptuydu hatırladımda şimdi
neden beğenmedim dedin gittin neden niye beğenmediğinide yazmıyosun vır vır dır dır
:27:

Beğeniyi kabul etmeyi biliyorlar ama...

Back