• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kınam için önerileriniz

mandalina01

DİL-DADE
Pro Üye
28 Temmuz 2010
13.530
2.636
423
Diğer
kına gecemi teyzemin evinde sadece kendi yakın arkadaşlarım arasında yapmak istiyorum kına yapmıyorum diyorum herkese.

evin terası var ve kuzenlerimle ben terası süslemeyi planlıyoruz biraz da değişik olsun istiyoruz

terası tüllerle süslemeyi planladık

yerlere büyük renkli minderler koycaz

tüm duvar kenarına (belki hatırlarsınız eskiden elektirikçi dükkanlarının vitrinlerinde olurdu ) kordon şeklinde renkli yanan küçük lambalarla döşeyecez

terasın yarısının üstü kapalı yarısı açık olduğu için tam ortaya denk geliyor kalp şeklinde kesilmiş küçük kağıtları ipe bağlayıp asmayı düşündük rüzgarla harekette ederler :D

bolca balon şişirip yerlere atmayı düşündük

mekan süslememiz bu kadar başka fikri olan varsa fikirlerinizi bekliyorum kaydirigubbakcemile4

nette dolaşırken görüdüğüm bir kaç ayrıntıyıda düşündük bakalım becerebilirsek yapcaz artık yapıncada fotoğraflarını yüklerim şimdilik hayellerimi anlatayım öenerilerini bekliyorum

kuru pasta kurabiye ve meşrubat alıp açık büfe tarzı bir şeyler yapmayı düşündük

nette gördüğüm şişe süslemesini deneyecez inşallah başarılı oluruz gelin damat şeklinde şişeleri süslemişler onlar şarap şişelerini süslemişler biz meşrubatı :D

defter ve kalemi kaplayıp anı defteri yapmayı düşündük. kınaya özel :D

taçlara yapıştırlmış tüllerle gelin duvağı denen kına aksesuarlarınıda sehpalara yerleştirmek

yine nette gördüğüm fal kavanozu netten bulduğum komik dörtlikleri renkli kağıtlara yazdırıp katlayıp süslenmiş bir kavanoza atıp o akşam herkese çektirmek

hatıra kalması için gelenlere tül keseler içinde mini renkli sabunlar işlemeli mini havlular süslü mendiller esans filan yerleştrip hediye etmeyi düşündük.

kına yakılırken tabikide ışığı smndürüp bir çok mum yakmayı türkümüz için tef i çalmayı

çok ağladık azcık mutluluk hormonu salgılatan çikilota dağıtımı ağızlar tatlansın enerji versin

enerjiden sonra darbuka kendin çal kendin oyna tarzı

sizce nasıl farklı neler yapılabilir önerileriniz nelerdir

Canım yaa öncelikle kolay gelsinbayanssulusmile
Mesela tarot falcısı çağırabilirsiniz kız kıza olacağınız için
E tabi kuruyemişleri de unutmamak lazımolumunekankayizsmile
Ya da kına gecesi öncesi en yakın arkadaşlarınla hamam sefası:teytey:
Kız arkadaşlarınla çekildiğiniz fotoğraflardan hazırlayacağın bi slayt da manidar olabilir:dance:
Hatta arka fonda bütün kızlar toplandık falan çalsa eğlenceli olabilirkaydirigubbakcemile3

Canım herşeyi çok ayrıntılı düşünmüşün gerçekten
o yazacağın notları bence küçük küçük kurabiyeler yaparak altına yerleştirmen daha espirili olabilirr.
Birdee renkli renkli üçgen şeklinde tüller var kına yakılırken mum tutan kızların omuzlarına atmak için senden hatıra kalması için biz öyle yapmayı düşünüyoruz;)))
şimdiden mutluluklar...

Canım yaa öncelikle kolay gelsinbayanssulusmile
Mesela tarot falcısı çağırabilirsiniz kız kıza olacağınız için
E tabi kuruyemişleri de unutmamak lazımolumunekankayizsmile
Ya da kına gecesi öncesi en yakın arkadaşlarınla hamam sefası:teytey:
Kız arkadaşlarınla çekildiğiniz fotoğraflardan hazırlayacağın bi slayt da manidar olabilir:dance:
Hatta arka fonda bütün kızlar toplandık falan çalsa eğlenceli olabilirkaydirigubbakcemile3

eveetttt slayt gösterisi hiç aklıma gelmemişti süper olur akşama hazırlamaya başlayım zaten gelecek olan kişilerle yıllar öncesine uzanan arkadaşlığımız var haliyle bol bol fotoğraf çok teşekkür ederim

Canım herşeyi çok ayrıntılı düşünmüşün gerçekten
o yazacağın notları bence küçük küçük kurabiyeler yaparak altına yerleştirmen daha espirili olabilirr.
Birdee renkli renkli üçgen şeklinde tüller var kına yakılırken mum tutan kızların omuzlarına atmak için senden hatıra kalması için biz öyle yapmayı düşünüyoruz;)))
şimdiden mutluluklar...

kurabiye fikrinide çok beğendim onuda deniycem omuzlara atılan tüller yerine kırmızılı tülbentler nasıl olur fikireriniz için çok teşekkürler

bunlarıda not edeyim hemen tekrar teşekkürler hanımlar

Tabi kırmızı tülbentte olur neden olmasın birde aklıma gelmişken bitane cam kolanya şişesini kalın kurdeleyle sar yada yapıştır üzeridende bir parça sallandır ucunada nazar boncugu iliştir dağıtırken kolanya çok şeker duruyo
"tabi buda bir fikir"

Tabi kırmızı tülbentte olur neden olmasın birde aklıma gelmişken bitane cam kolanya şişesini kalın kurdeleyle sar yada yapıştır üzeridende bir parça sallandır ucunada nazar boncugu iliştir dağıtırken kolanya çok şeker duruyo
"tabi buda bir fikir"

evet buda çok güzel fikir ne cevherler varmış sizde bu fikrinide çaldım uyguluycam :D

imkanınız varsa gene aynı kişilerle beraber bi odada uyuyun önce uyuyanları yatagına dikinkaydirigubbakcemile3yüzlerini boyayınkaydirigubbakcemile3bunlarda o günü unutulmaz kılacakdır ve ilerde gülümseyerek hatırlamanıza yardımcı olacakdıryerimseniben

imkanınız varsa gene aynı kişilerle beraber bi odada uyuyun önce uyuyanları yatagına dikinkaydirigubbakcemile3yüzlerini boyayınkaydirigubbakcemile3bunlarda o günü unutulmaz kılacakdır ve ilerde gülümseyerek hatırlamanıza yardımcı olacakdıryerimseniben

bu nu yapsak iyi olur çünkü hep en erken ben uyurum kendi elimle tuzağa düşmüş olurum :)))

Back