kızlar bindallınız öyle heryeri kırmızılı aşırı pullu simli bişeyler olmasında daha değişik şeyler deneyebilirsiniz zaten hepiniz gayet zevkli kişiliklersiniz belli :)
kızlar bindallınız öyle heryeri kırmızılı aşırı pullu simli bişeyler olmasında daha değişik şeyler deneyebilirsiniz zaten hepiniz gayet zevkli kişiliklersiniz belli :)
:) zaten hiç sevmem öyle taşlı, pullu, simli şeyleri :)
daha bindallıya hiç sıra gelmedi malesef inşallah onada bakıcaz.
çok az kaldı düğünümüze. kızlara taç alacağım acaba bir zamanların modası shakira kemerleride mi alsam :)
eskiyi yad edelim :) ne dersiniz kızlar
Bence kesınlıkle şalvar yerine elbise tarzı bındallı deneyin biz ablamın kınasında aradık taradık en sonunda turkuaz elbise tarzı bındallı bulduk bızım pek ıcımıze sınmesede herkes cok farklı oldugunu ve nerden aldıgımızı sormustu :) birde tavsiyede buluncam herkesın elıne tef vermeyın resmen gurultu kırlılıgı oluyo ve muzıgın sesını bastırıyo 1 tane olsun elden ele dolassın bence bız oyle bı hataya dusmustuk :)
hmm ben bu açıdan düşünmemiştim ama herkese değil de 5 kişiye falan vermeyi düşünüyodum ben yine de kötü mü durur acaba ?
bende iki kişiye tef vermeyi düşünüyordum daha doğrusu iki tane tef alamyı :)
dediğine benzer bi şey görmüştüm internette özellikle ayna çok güzel oluyo gitti gidiyorda gördüm tanesi 1,50 TL idi
O dönemde kına için gereksiz çok harcamıştık, hem bekarlığa veda hem kına yapınca, kınadaki kişi sayısı 100e dayanınca o kadar pahalı şeyler alamamıştık. 35 tane oje almıştım, küçük kavanozlarda da türk kahvesi verdik. 3 ayrı kese hazırladık.
Bekarlığa vedaya gelenler düğüne gelemeyecekti, onlara kına, nikah şekeri, kına konseptli oje, minik kavanozlarda süslenmiş damla sakızlı türk kahvesi, sürpriz yumurta, minik çikolatalar, ve bi iki ufak şey daha ekledim.
Kınada da genç kızlara ojeli, kavanozda kahveli, para çikolatalı kınalı keseler. Diğerlerinde oje yoktu tabii:)
param ve vaktim kalsaydı aynayı çok istiyordum ama, hem geç kalmıştık hem de bizim nikah şekercide fazla fiyat çekmişlerdi. Bi de bu işlerin sonu yok gaza gelip bindallısı abiyesi falan derken kınada hiç harcamicam diyen insan bile 1000 liradan fazla masrafı yapıveriyor :=)
Bekarlığa veda partim Alman usulü oldu, o yüzden ufak hediyeler vermek istedim. Keseler tatlı oldu ama ayrıca 100 kişilik kına olacağı için çok da abartamadım. Kına kıyafetini 300'e çok beğenerek aldım Oleg Cassini'den, daha önce nişan kıyafetimi de ordan almıştım. Bindallıyı da Eminönü'nden 80 liraya kiraladım. Yine de tefiydi, taçıydı, ıvır zıvırıydı derken hiç yoktan masraf oldular baya. İnternette çok güzel şeyler var keçeden bıyık dudaklar, komik yazılar insanların çok hoşuna gidiyor herkes fotoğraf çektirmek istiyor. Biz düğün albümümüzde bile kullandık bu aksesuarları :) Önceden planını yaparsanız 1000 liraya harikalar yaratabilirsiniz benim gibi son 3 günde gaza gelmeyin aman
Merhaba Canım,
Kına için hazırladıkların güzel gerçekten.
Benim kınamda 9 Ağustosta olacak.
Bende kınada kullanmak için aşağıdaki fenerlerden aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?