Kına Gecesi kınam için fikirlerim var hadi el atın da daha da güzelleştirelim kızlar:))

kızlar bindallınız öyle heryeri kırmızılı aşırı pullu simli bişeyler olmasında daha değişik şeyler deneyebilirsiniz zaten hepiniz gayet zevkli kişiliklersiniz belli :)

:) zaten hiç sevmem öyle taşlı, pullu, simli şeyleri :)
daha bindallıya hiç sıra gelmedi malesef inşallah onada bakıcaz.
çok az kaldı düğünümüze. kızlara taç alacağım acaba bir zamanların modası shakira kemerleride mi alsam :)
eskiyi yad edelim :) ne dersiniz kızlar

kızlar bindallınız öyle heryeri kırmızılı aşırı pullu simli bişeyler olmasında daha değişik şeyler deneyebilirsiniz zaten hepiniz gayet zevkli kişiliklersiniz belli :)

valla canım ben de hiç sevmiyorum allı pullu şalvarlı o standart bindallıları. ben bordo bindallı benzeri bir elbise düşünüyorum :)

bende düşündüm onu canım hoş da duruyor ya ama erkek kız olunca benimki acaba kızlar rahatsız olurmu dedim vazgeçtim bende tef düşünüyorum o yüzden. ama kemer de bence tatlı olur. valla hiç de modası geçmez bence böyle şeylerin :)

Bence kesınlıkle şalvar yerine elbise tarzı bındallı deneyin biz ablamın kınasında aradık taradık en sonunda turkuaz elbise tarzı bındallı bulduk bızım pek ıcımıze sınmesede herkes cok farklı oldugunu ve nerden aldıgımızı sormustu :) birde tavsiyede buluncam herkesın elıne tef vermeyın resmen gurultu kırlılıgı oluyo ve muzıgın sesını bastırıyo 1 tane olsun elden ele dolassın bence bız oyle bı hataya dusmustuk :)

hmm ben bu açıdan düşünmemiştim ama herkese değil de 5 kişiye falan vermeyi düşünüyodum ben yine de kötü mü durur acaba ?

kızlar ben de 2014 yazı gelini olucam.. gerçi daha herşeyin başındayız ama.. ben de arkadaşlarım için ufak hediyeler hazırlamayı düşünüyorum.
1) kına-oje-çikolata ve ufak hediye olan(kutu, ayna vs) bir kese yapmak istiyorum. fiyat ile ilgili bilgi verebilir misiniz yapan varsa?
2) müzik için tercihler neler olmalı
3) bindallı giyilmeli mi?

yardımcı olursanız çok sevinirim :)

bi de unutmuşum esas soracağım şeyi :) heyecandan sanırım :)
ben nişanlım ve benimle ilgili özel bir şey de olsun istiyorum.. nasıl bir şey olabilir, fikir verebilir misiniz? (düğün için de olabilir, kına için de)

dediğine benzer bi şey görmüştüm internette özellikle ayna çok güzel oluyo gitti gidiyorda gördüm tanesi 1,50 TL idi

O dönemde kına için gereksiz çok harcamıştık, hem bekarlığa veda hem kına yapınca, kınadaki kişi sayısı 100e dayanınca o kadar pahalı şeyler alamamıştık. 35 tane oje almıştım, küçük kavanozlarda da türk kahvesi verdik. 3 ayrı kese hazırladık.
Bekarlığa vedaya gelenler düğüne gelemeyecekti, onlara kına, nikah şekeri, kına konseptli oje, minik kavanozlarda süslenmiş damla sakızlı türk kahvesi, sürpriz yumurta, minik çikolatalar, ve bi iki ufak şey daha ekledim.
Kınada da genç kızlara ojeli, kavanozda kahveli, para çikolatalı kınalı keseler. Diğerlerinde oje yoktu tabii:)

param ve vaktim kalsaydı aynayı çok istiyordum ama, hem geç kalmıştık hem de bizim nikah şekercide fazla fiyat çekmişlerdi. Bi de bu işlerin sonu yok gaza gelip bindallısı abiyesi falan derken kınada hiç harcamicam diyen insan bile 1000 liradan fazla masrafı yapıveriyor :=)

ayy ne güzel bir kese olmuş :) çok düşünceli olmuş.. aslında 1000 lira tamamı için o kadar da fazla değil sanki.. baya birşey koymuşsun canım çünkü içine zaten neredeyse iyi aldım desen bir tuvalet bile 500-600dan başlıyor.. geriye kalanı da bekarlığa veda+kına+şekerler ve hediyelikler için hiç birşey :) bindallı da giymişsin hem ne güzel örf adet :)
yalnız bizim bekarlığa vedayı hep arkadaşlar olarak biz karşılıyorduk.. bizi mi kandırmış arkadaşlarımız ben benimkini de onlar ayarlar diye düşünmüştüm :44: imdi bir de o masraf mı çıkacak yaa.. gerçi bu kadar uygunsa sorun yok

Bekarlığa veda partim Alman usulü oldu, o yüzden ufak hediyeler vermek istedim. Keseler tatlı oldu ama ayrıca 100 kişilik kına olacağı için çok da abartamadım. Kına kıyafetini 300'e çok beğenerek aldım Oleg Cassini'den, daha önce nişan kıyafetimi de ordan almıştım. Bindallıyı da Eminönü'nden 80 liraya kiraladım. Yine de tefiydi, taçıydı, ıvır zıvırıydı derken hiç yoktan masraf oldular baya. İnternette çok güzel şeyler var keçeden bıyık dudaklar, komik yazılar insanların çok hoşuna gidiyor herkes fotoğraf çektirmek istiyor. Biz düğün albümümüzde bile kullandık bu aksesuarları :) Önceden planını yaparsanız 1000 liraya harikalar yaratabilirsiniz benim gibi son 3 günde gaza gelmeyin aman

cidcit süpersin yaa :)) tam benim kafadansın umarım ben de öyle güzel şeyler yapabilirim.. şu okulum biraz rahatlasa direk bu işlere zaman ayırıcam, eminönü falan her yeri gezip ne cazipse ona bakıcam :)

Merhaba Canım,
Kına için hazırladıkların güzel gerçekten.
Benim kınamda 9 Ağustosta olacak.
Bende kınada kullanmak için aşağıdaki fenerlerden aldım.

aynısını bende düşünmüştüm benim nikah 3 ağustosta :)o fenerleri ikeada bulabilir almak isteyenler.

gelenlere hediye edilmek üzere dantel keseler burada.. içinde sabun var bunların.. sabun isme özel de yaptırılabilir. ya da oje ve kına beraber.. biraz büyükçe çünkü keseler.. ilgilenenler mesaj atabilirsiniz..

İlk sayfadaki 4 modeli çok beğendim ama fiyat araştırması yapmam lâzım bütçeye hangisi uyar hangisi uymaz diye. Çok güzel modeller var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…