oo canım herşeyi gayet güzel düşünmüşsün.. geriye kalan tek şey kına yakılacağı esnada elini açmamak :)
Merhaba Canım,
Kına için hazırladıkların güzel gerçekten.
Benim kınamda 9 Ağustosta olacak.
Bende kınada kullanmak için aşağıdaki fenerlerden aldım.
mutluluklar. yemekli kına yapmak iyi fikir...hemde dönerin ortada olamsı tam türk mutfağı...güzel fikir...
şu aynalı çantalara kına koyup dağıtabilirsin...
kırmızı tüllü olanlardan birinin içine çerez konabilir...
nasıl kullanmayı düşünüyosun bunları canım. kızlar mum yerine bunları mı tutucak. güzel olabilir aslında ne kadara aldın bunları
Ben ikea'dan aldım tanesi 3.5 TL
Kına çıkarılırken kızların elinde olacaklar.
Farklı bir şey olur diye düşündüm.
İkea'da görünce aklıma hemen kına gecesi geldi ve aldım.
Merhaba,
Ben de kına veya bekarlığa vedada ufak bi kese hazırlamayı düşünüyorum. İçinde kınanın olduğu şirin kutular, bonibon- badem şekeri olan minimini kavanoz, belki sabun ve ufak bişeyler daha olan(ayna mesela) kırmızı keseler hazırlamak istiyorum ama bakalım:)
kızlar nişanlımdan dün fikir geldi (ki normalde pek karışmaz ben anlatınca da "sen nasıl istersen", "sen bilirsin" gibi ortalama cevaplar verir:))
dedi ki: sen madem bindallı giyeceksin benim takım giymem garip olur. ben de fes takıp yelek giyeyim. düşününce mantıklı geldi çünkü hiç o açıdan bakmamıştım. sizce nasıl olur?
düşündükçe daha çok hoşuma gitmeye başladı gerçekten teşekkür ederim. senin kınan benden önceymiş olmadı fotoğrafları gönderirsin ya da nasıl olduğunu söylersin :)
Canım biz bu fikri nişanımdan beri konuşmuştuk :)
Benim nişanlımda kına gecemizde fes takacak :)
geçen hafta kapalıçarşıya gittik orda deneme bile yaptık :)
Yani bizce çok güzel bir fikir biz nişanlımla farklı arayışların peşindeyiz :)
zaten bende bindallı yerine hint kıyafeti giymeyi düşünüyorum :)
tabiki fotoğraf paylaşımı yaparım :)
biz kına gecesinde japon feneriyle süsleme yapacağız bütün fotoğrafları paylaşırım sizinle :)
onlarda ikea'da var farklı bir hava katacak :)
ikea'nın internet sitesinden bile sipariş edilebilir
tanesi 3 tl
:))) ne güzel eminim çok güzel geçicek şimdiden meraklandım. yeni geldi aklıma. kınanın sonunda dilek balonu mu uçursak acaba? nasıl olur ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?