Kına Gecesi kınam için fikirlerim var hadi el atın da daha da güzelleştirelim kızlar:))

gizemykr

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
83
7
16
kızlar benim kınam erkek kız karışık olacak. çünkü erkek tarafı Ankara'nın bi ucunda biz bi ucunda oturuyoruz. o yüzden de ortada bir yerde salon tuttuk. salon hem bahçeli hem de kapalı. şimdi gel gelelim benim planlarımaaaaaaa;
1) kız arkadaşlarıma renkli duvaklar. (biraz modası kaçtı biliyorum ama yine de çok hoşuma gidiyor)
2) masalarda ve uygun yerlerde mumlar. mumlar kına yakılacağı zaman yakılacak.
3) davul zurna olacak ama aynı zamanda kendim de şöyle hareketli tatlı şarkılardan oluşan bir cd hazırlıycam. oyun havası ama klasik oyun havaları değil eğlenceli şıkkıdı şıkkıdı
4) tabiki bindallı giyicem ama fes benzeri şeyi takmayı düşünmüyorum onun yerine kırmızı duvak takıcam

bunlar da düğündüğüm hediyelikler.
kaba taslak bunları düşünüyorum hadi bunu güzelleştirelim bi el atın kızlar

ayrıca söylemeyi unuttum salonun bahçesinde de döner yapılıp misafirlere verilecek. içecek olarak da çay,ayran,kola vb şeyler. büyük ihtimmalle erkekler genellikle dışarıda durur ve biz kız kıza kalıp kurtlarımızı dökeriz

ya ben sürekli bir şeyler söylemeyi unutuyorum bi de kızların bir kaçına tef vericem :)

oo canım herşeyi gayet güzel düşünmüşsün.. geriye kalan tek şey kına yakılacağı esnada elini açmamak :)

oo canım herşeyi gayet güzel düşünmüşsün.. geriye kalan tek şey kına yakılacağı esnada elini açmamak :)

onu söyleme gereği bile duymadım :) ama sanki bi şeyler daha yapmak gerekmiş gibi geliyor tam içime sinmedi varmı senin önerin canım

Merhaba Canım,
Kına için hazırladıkların güzel gerçekten.
Benim kınamda 9 Ağustosta olacak.
Bende kınada kullanmak için aşağıdaki fenerlerden aldım.

Eklentiler

• $Fener.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 659
mutluluklar. yemekli kına yapmak iyi fikir...hemde dönerin ortada olamsı tam türk mutfağı...güzel fikir...

şu aynalı çantalara kına koyup dağıtabilirsin...

kırmızı tüllü olanlardan birinin içine çerez konabilir...

Merhaba Canım,
Kına için hazırladıkların güzel gerçekten.
Benim kınamda 9 Ağustosta olacak.
Bende kınada kullanmak için aşağıdaki fenerlerden aldım.

nasıl kullanmayı düşünüyosun bunları canım. kızlar mum yerine bunları mı tutucak. güzel olabilir aslında ne kadara aldın bunları

teşekkür ederim canım :)
benim de çok hoşuma gitti aynalar internet alışveriş sitesinde görmüştüm. bir de şunu gördüm sence nasıl herşeyi buna koyarım. sarı olan da çikolata

nasıl kullanmayı düşünüyosun bunları canım. kızlar mum yerine bunları mı tutucak. güzel olabilir aslında ne kadara aldın bunları

Ben ikea'dan aldım tanesi 3.5 TL
Kına çıkarılırken kızların elinde olacaklar.
Farklı bir şey olur diye düşündüm.
İkea'da görünce aklıma hemen kına gecesi geldi ve aldım.

Ben ikea'dan aldım tanesi 3.5 TL
Kına çıkarılırken kızların elinde olacaklar.
Farklı bir şey olur diye düşündüm.
İkea'da görünce aklıma hemen kına gecesi geldi ve aldım.

düşündükçe daha çok hoşuma gitmeye başladı gerçekten teşekkür ederim. senin kınan benden önceymiş olmadı fotoğrafları gönderirsin ya da nasıl olduğunu söylersin :)

kızlar nişanlımdan dün fikir geldi (ki normalde pek karışmaz ben anlatınca da "sen nasıl istersen", "sen bilirsin" gibi ortalama cevaplar verir:))
dedi ki: sen madem bindallı giyeceksin benim takım giymem garip olur. ben de fes takıp yelek giyeyim. düşününce mantıklı geldi çünkü hiç o açıdan bakmamıştım. sizce nasıl olur?

Merhaba,

Ben de kına veya bekarlığa vedada ufak bi kese hazırlamayı düşünüyorum. İçinde kınanın olduğu şirin kutular, bonibon- badem şekeri olan minimini kavanoz, belki sabun ve ufak bişeyler daha olan(ayna mesela) kırmızı keseler hazırlamak istiyorum ama bakalım:)

dediğine benzer bi şey görmüştüm internette özellikle ayna çok güzel oluyo gitti gidiyorda gördüm tanesi 1,50 TL idi

Canım biz bu fikri nişanımdan beri konuşmuştuk :)
Benim nişanlımda kına gecemizde fes takacak :)
geçen hafta kapalıçarşıya gittik orda deneme bile yaptık :)
Yani bizce çok güzel bir fikir biz nişanlımla farklı arayışların peşindeyiz :)
zaten bende bindallı yerine hint kıyafeti giymeyi düşünüyorum :)

düşündükçe daha çok hoşuma gitmeye başladı gerçekten teşekkür ederim. senin kınan benden önceymiş olmadı fotoğrafları gönderirsin ya da nasıl olduğunu söylersin :)

tabiki fotoğraf paylaşımı yaparım :)
biz kına gecesinde japon feneriyle süsleme yapacağız bütün fotoğrafları paylaşırım sizinle :)
onlarda ikea'da var farklı bir hava katacak :)
ikea'nın internet sitesinden bile sipariş edilebilir
tanesi 3 tl

ne kadar güzel :) benim nişanlımın çok vakti yok maalesef. ben fikirleri bulucam o 2 3 gün ayırıcak topluca halledicez
ama değişik olsun istiyorum. herkes unutsa bile biz unutmayalım. hep hatırlayalım istiyorum :))

:))) ne güzel eminim çok güzel geçicek şimdiden meraklandım. yeni geldi aklıma. kınanın sonunda dilek balonu mu uçursak acaba? nasıl olur ki ?

:))) ne güzel eminim çok güzel geçicek şimdiden meraklandım. yeni geldi aklıma. kınanın sonunda dilek balonu mu uçursak acaba? nasıl olur ki ?

ben onuda düşündüm :) kına yakıldıktan hemen sonra yakabilirz diye ama geçtiğimiz cumartesi bir kınaya gittim onlarda yaktılar nerdeyse yanacaklardı. Ateşi baya büyük oluyor balonun içindeki yaktıkları materyal yanarak masanın üstüne düştü.Dikkatli olmak gerekiyor fenerin içine iyice havanın dolması için birinin yukardan tutup birinin ateşi yakması gerek. yani biraz kuruntu yaptım bilemiyorum tehlikelide olabilir. ama hala çok istiyorum :) kına yakıldıktan sonra damat duvağı açarken konfeti patlatılabilir bizim nişanda yüzükler takılınca yapmıştık çok güzel olmuştu :)

kızlar bindallınız öyle heryeri kırmızılı aşırı pullu simli bişeyler olmasında daha değişik şeyler deneyebilirsiniz zaten hepiniz gayet zevkli kişiliklersiniz belli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…