Saç Rengi ve Saç Boyama Kınalı saçımı açtım

Verite

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2006
1.132
40
358
İstanbul
Saçım şu şekilde kınalıydı (normal kına, hint kınası değil):

s24b3q.jpg

24or1gw.jpg

Daha sonra üstüne boya yaptım:
15yejqx.jpg

Daha sonra açıcıyla açtım:
vfi142.jpg

aslında kınalı saçımla fark yokmuş gibi görünebilir ama fotoğrafta koyu gözükmüş. bildiğiniz fanta portakalı oldu. kınalı saçımın üstüne yaptığım kopkoyu kızıl renkten döndüm.

tfe2.jpg

wella blondor krem açıcı kullandım yüzde 6lık oksidan kullanarak. daha da açabilirdim platine kadar ama gerek duymadığım için düşük volüm kullandım. üstüne palette altın karamel boyadım ama rengi pek hoşuma gitmedi. yıpranma oldu mu? evet ama diğer açıcılara oranla çok daha az yıpranma oldu. toz açıcılar çok yıpratıyor. kullandığım oryal krem olduğu için ve volümü düşük olduğu için hafif hasarla atlattım.

Son düzenleme:
hayırlı olsun. ne renk düşünüyorsun peki ?bir ara bir vıdeo koymuştum uzun saçlı bır kız. o saç rengini biz 8.44 un içine çok az kahverengi koyup yapıyorduk bır arkadaşımın saçına. gerçi bu kadar açmışşın farklı bırseyler mi düşünüyorsun

Benim de saçım kınalı. Neredeyse 1 sene oldu yapalı. Boyatmak istiyorum ama her seferinde tutmaz diyorlar. Siz ne kadar sonra boya yaptınız ve tuttu?

benim kınam seninki kadar açık değil ne yazık ki boya yaptığın haldeki gibi kızıl ve denedim boya tutmadı,açıcıyı denemek lazım belki olur:(

ohaaaaaaaa.... bu rengi elde etmek için yanıp tutuşanlar var biliyosun dimi

elvaen cnm, saçın kalmayacak valla :D son halin bence çok güzel

ayrıca benim başımdan geçen kötü bi olay oldu. bu açıcı saçları güzel açtı çok yıpratmadı, sonra ben saçımı boyadım tekrar, saçlarım yemin ediyorum çokkkkkk fena koptu ve tutmadı boya! tekrar denedim,yok yine tutmuyo. açıldı ama boya tutmuyo. ben de kestirdim napiyim. ühüüü.

ben kınadan 1 hafta sonra yaptım. koyu renkler tutuyor ama açıklar ııh.

fanta portakalı için tierra 8.44 tavsiye ederim :D

Son düzenleme:
verite saçında hiç pigment ve proteın kalmadıgı için boya tutunacak yer bulamadıgından tutmuyor. saçına bıkaç defa yumurta ve yogurt maskesi yap. boyamadan oncede saçına astar çek :) yanı ilk once boyayı suyla koyu kıvamda karıştır ve saçına astar çeker gibi ince sekilde sür. sonrada normal boyayı hazırlayıp sür.birde kullandıgın boyanın içine ana renk koy ilk seferde. 8.44 se mesela boyayacagın renk sen yarısını 8 koy.

nihayet kurtuldum kınadan,bugün kuaföre gittim açtırdım ama bilindik orealle değil bitkisel bi siliciymiş,üstüne bi de bakır boyattım cillop oldu valla kurtuldum kınadan,saçım yıpranmış gibi durmuyo ama yıkayınca ne olacak bakalım.

küllümango artık çok geç :((( keşke bunu daha önceden bilseydim...

antiseptic valla tebrik ederim, bi daha kına sürenin gözü kör olsun :P

nihayet kurtuldum kınadan,bugün kuaföre gittim açtırdım ama bilindik orealle değil bitkisel bi siliciymiş,üstüne bi de bakır boyattım cillop oldu valla kurtuldum kınadan,saçım yıpranmış gibi durmuyo ama yıkayınca ne olacak bakalım.

canım ne yaptın, saçını yıkayınca yıpranma gördün mü çok? ve kına yapalı ne kadar olmuştu. mesela benim yaklaşık 1 sene oldu ve boya tutarmı diye endişeliyim

Son düzenleme:
organil saç silici nasıl oluyo kendi renginede dndürebilirmisin sadece siliciyle ilk kullandında nasıl oldu saçın

tebrik ediyorum seni iyi cesaret
öğrenmişte olduk kınalı sactan nasıl dönülür
simdi boyayacagın rengide paylaş :97:

En sonunda wella blonder aldım ama nasıl kullanacağım,ölçüsünü verebilirmisinizzzzzzzzzzzzzzz...

yıpranan saçlarınıza yapacagınız en güzel bakım kerratin bakımıdır,keratin saçtellerini onararak saçı daha saglıklı hale getirir..

Benim saçımda hint kınası var aynı yöntemi denesem açılır mı sizce :28:

Back