Saç Rengi ve Saç Boyama Kinali Saci Boyamak

Chaosteory

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
19
4
34
Herkese selamlar. 2019 kasim ayinda saclarima kina surdum, nar cicegi suyuyla birlikte. daha sonra kasim, aralik ve en son subatta tekrar kina yapmistim sacima. karantinadan da mi nedendir bilmiyorum bir anda saclarimi boyamak istedim ve bir kosu marketten palette renk acici ile loreal 8.1 kullu sari aldim.
bugun palette renk acici uyguladim saclarima. kinali yerler turuncu, kendi sacim da sarimsi bir renk aldi.
uzerine boya surmek konusunda kararsiz kaldim. cunku iki renk olayini gidermeden tekrar boyamak ne kadar faydali olur bilmiyorum.
acaba evdeki 8.1 ile cila mi yapsam kizlar?
cila kinali yerdeki turunculuklari alir mi dersiniz??
su anki halinin fotografini da ekledim.
turunculuklar icin yorumlarinizi bekliyorumm
bu arada kinali sac boya tutmaz diyorlardi, simdilik acici tutmus gibi gorunuyor. yikadikca nasil olur bilmiyorum ama

Son düzenleme:
yarin kullu sari ile komple boyayip sonra cila yapmaya karar verdim. sonucunu buraya ekleyecegim. ayni durumda olanlar olursa klavuz olur onlar icin

bugun kulluye boyadim. dunku renk curcunasi biraz da olsa azaldi dipler bakir uclar kizil gibi bir sey oldu. 1 ay evde bakim yapacagim. 1 ay sonra once paletteyle tekrar acip sonra kulluyle igorayi karistirip boyayacagim. o zaman sariya biraz daha yaklasirim diye dusunuyorum

Eklentiler

• IMG-20200418-WA0015.jpeg
    114,2 KB · Görüntüleme: 48
2 kez kina yapip birinde sarıya digerinde kumrala kadar döndüm
Saçlarınızı açık sarı yapmak istiyorsanız uzun bir yolunuz var hemen olmuyor. Ben ilkinde 5 6 ayda sariya kadsr döndüm ama baya yıprandı. Hatta altları yandi Bir de üst üste boyamaktan artık boya tutmaz hemen akar olmuştu. Yani kınadan sarıya dönmek çok zor ve yıpratıcı. Ama sıkıldıysanız neden olmasın

sizin geçiş süreciniz nasıl oldu acaba? turunculaşmadan nasıl kurtuldunuz?
ben saçlarımı omzuma kadar feda etmeye hazırım, kına çok baydı çünkü. zaten kına uygularken saçımın tamamına yapamıyordum boya gibi akışkan olmadıgı için. yapması ayrı dert, saçtan arındırması ayrı dertti. saçta kalan kokusu da cabası. tam bir pişmanlıkmış kına cidden :)

mor sampuanla iki kez yikadiktan sonra renk karmasasi biraz azaldi gibi oldu. mayis sonunda boyamayi dusunuyorum. ilk boyanin ustunden 1 ay gectikten sonra mor sampuan uygulanmis hali bu sekilde. ust taraf hala turuncu alt taraf kizil. turunclugun gitmesini zaten beklemiyordum ama sampuan sertlestiriyor mu diye denemek adina kullandim. hicbir sertlesme olmadi sacimda.

Eklentiler

• 20200517_024154.jpg
    188,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 20200517_024142.jpg
    427,3 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…