- 2 Haziran 2018
- 19
- 4
- 34
- Konu Sahibi Chaosteory
Herkese selamlar. 2019 kasim ayinda saclarima kina surdum, nar cicegi suyuyla birlikte. daha sonra kasim, aralik ve en son subatta tekrar kina yapmistim sacima. karantinadan da mi nedendir bilmiyorum bir anda saclarimi boyamak istedim ve bir kosu marketten palette renk acici ile loreal 8.1 kullu sari aldim.
bugun palette renk acici uyguladim saclarima. kinali yerler turuncu, kendi sacim da sarimsi bir renk aldi.
uzerine boya surmek konusunda kararsiz kaldim. cunku iki renk olayini gidermeden tekrar boyamak ne kadar faydali olur bilmiyorum.
acaba evdeki 8.1 ile cila mi yapsam kizlar?
cila kinali yerdeki turunculuklari alir mi dersiniz??
su anki halinin fotografini da ekledim.
turunculuklar icin yorumlarinizi bekliyorumm
bu arada kinali sac boya tutmaz diyorlardi, simdilik acici tutmus gibi gorunuyor. yikadikca nasil olur bilmiyorum ama
bugun palette renk acici uyguladim saclarima. kinali yerler turuncu, kendi sacim da sarimsi bir renk aldi.
uzerine boya surmek konusunda kararsiz kaldim. cunku iki renk olayini gidermeden tekrar boyamak ne kadar faydali olur bilmiyorum.
acaba evdeki 8.1 ile cila mi yapsam kizlar?
cila kinali yerdeki turunculuklari alir mi dersiniz??
su anki halinin fotografini da ekledim.
turunculuklar icin yorumlarinizi bekliyorumm
bu arada kinali sac boya tutmaz diyorlardi, simdilik acici tutmus gibi gorunuyor. yikadikca nasil olur bilmiyorum ama
Son düzenleme: