- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canm tesekkurler uclarda cok hafıf yıpranma var o kadar normal dunde bakım yaptırdm daha ıyı geldiÇok güzel olmuş ve de yıpranmamış görünüyor. Işıl ışıl![]()
Yok canm Saç dibimden 6 7 santimden sonrasının tamamı Kınaydi Kınanın üzerine de iki üç defa siyaha boyamıştim Evet saçlarımın uçlarını aldırdım Çünkü 5 6 defa işlem gördüğü için uçlarda yıpranma oldu 5. Fotog diplerim civciv sarisi iste orasi kendi sacim gerisi turuncu olan heryer kinaliydi o yuzden turuncu zaten ilk işlemde kusturma işlemi tam olmadı İkincide tamamen kusturdularSaçlarınızı kestiemişsiniz galiba kınalar muhmelen uçlardaydıbilinen birşey bu yani kına açılmaz diye ilk açma isleminde de uçlar baya koyu kalmış zaten
Evet oldu canim ama saglikli sac sevenlere tavsiye etmem cunku caliya dondu bir süre sonra saçlarımı kısacık kestirmek zorunda kaldım şu an tekrardan saçlarımı uzatıyorum kullansam kullanırdım ama sürekli fön çekerek kullanan bir insan olmadığım için alışamadımÇok yakışmış cok da faydali bi paylaşım olmus gercekten :)
Tesekkurler ama sac cok yipraniyor canimGayet güzel olmuş gercekten
Tesekkurler ama sac cok yipraniyor canim
Gayet güzel olmuş gercekten
Doğrudur benim de bir zamanlar saçım kınalı idi. Zamanla akmasını bekledim.Simdi boyuyorum.Eskisi gibi canlı değil.Kina çok besleyici
Evet inanilmaz birde ben kinayi bir hazirliyordum sanirsin iksir hakikaten besleyizi ama sıkılınca zorluk.basliyor suan kendi saclarimi uzatiyorum bakima devam ediyorum yiprandiktan sonraki uzama doneminide ayri topikte paylasacagimGayet güzel olmuş gercekten
Doğrudur benim de bir zamanlar saçım kınalı idi. Zamanla akmasını bekledim.Simdi boyuyorum.Eskisi gibi canlı değil.Kina çok besleyici
Genel olarak bir kuruluk yapiyor evet canm sampuaninizin icine sarmisak yagiypa badem yagi ekleyin yumusacik olur saclarinBesledi ama ayni zamanda da kuruttu benimkini![]()