Meraba :) Ben saçlarıma 1 yıl önce yeşil kına yaktım.Beyazlarım olduğundan boyamak istemedim o yüzden yaktım.Bu yıl haziranda yeniden yaptım ama 1 saat beklettim sadece.Beyazlarım turuncu oldu tam tuttumu bilmiyorum.Bu renkten çok sıkıldım.Açık renkler istiyorum.Saçım kahverengi kumrala boyamayı düşünüyorum. Saçıma oriyelle açılıp kumral boya yapıldığında tutar mı?? Cevaplarsanız sevinirim ilk kez saçımı boyayacağım :/
İki ay daha bekle biraz aksin öyle yap anca o zaman boya tutar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Peki kınalı saçımın üzerine sadece kumral boya yaparsam hangi renk olur saçım kahverengiben yıllardır boyayıp boyayıp bıkan biri olarak gittim kınaya bulaştım ve ondanda sıkıldım üzerine boya attım kınayı kusturdu ama istediğim renge ulaşamadım en kötüsüde müthiş bi kırılma oldu. kına sertleştiriyor ve kurutuyor. üzerine kimyasal tutmuyo. sönük ve birbirine yapışmış saçların olabilir. ben açıcı sürmeden bu hale geldim sen bide açıcı düşünüyosun saçlarını kaybedebilirsin
Peki kınalı saçımın üzerine sadece kumral boya yaparsam hangi renk olur saçım kahverengi
Benim bildiğim kadarıyla kinanin üzerine hangi rengi yaparsan yap kına kusar ve bi daha da saçını topatlayamassin bence çünkü kina saçı çıkarken yıpratiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Peki kınalı saçımın üzerine sadece kumral boya yaparsam hangi renk olur saçım kahverengi
Benimde saçlarımda kına vardı bir zamanlar kurtulmak için akıtmayı denedim iyice akıttıktan sonra güzel bir kuaföre gittim saçlarımı açtılar üstünede açık bir kumral boyamışlardı uçlardaki kalan turunculukları da kesmişlerdi ben bu şekilde kurtuldum kınanın üstüne direk boyarsan tutmaz ama açtırdıktan sonra tutar kendin yapamazsın tabi kuaföre açtırman şart
Merhaba epey zaman geçmiş ama sormak istiyorum kullandığınız açıcı nın markası var mı? Yıpranma olmuşmıydu saçınızda peki??Eki Görüntüle 1982547 merhaba öncelikle,Hint kınası uyguladım saçıma şu içinde beş tane olan 5tllik olandan siyah renginden sonra eski sarı hallerimi özledim kulaktan dolma bissürü laf var yok kınanın üstüne boya tutmaz falan hiç birşeyi aldırış etmedim okudugum bi yerde saça zeytinyağ sürüp streçle 45dk bekletin diyordu bir ton öyle açtım saçımı sonra şu 5liralık saç açıcı tozları var ondan kullandım ama tabi 2gün geçti aradan neyse saçım çok tatlı bi turuncu oldu ama yani kuaför ugraşsa yapamazneyse açık kumral alıp sürdüm gene biraz turunculuk vardı ama kötü durmuyordu karamelimsi gibi neyse 2hafta sonra açık papatyaya boyadım ve sonuç:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?