Saç Rengi ve Saç Boyama Kınalı saça boya olur mu?

pinarr6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
4
0
1
İstanbul
Meraba :) Ben saçlarıma 1 yıl önce yeşil kına yaktım.Beyazlarım olduğundan boyamak istemedim o yüzden yaktım.Bu yıl haziranda yeniden yaptım ama 1 saat beklettim sadece.Beyazlarım turuncu oldu tam tuttumu bilmiyorum.Bu renkten çok sıkıldım.Açık renkler istiyorum.Saçım kahverengi kumrala boyamayı düşünüyorum. Saçıma oriyelle açılıp kumral boya yapıldığında tutar mı?? Cevaplarsanız sevinirim ilk kez saçımı boyayacağım :/

Canım kınalı saça boya işlemez malesef

İki ay daha bekle biraz aksin öyle yap anca o zaman boya tutar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İki ay daha bekle biraz aksin öyle yap anca o zaman boya tutar

Teşekkürler yorumlarınız için :) Peki boya yapıldığında direk kumral mı olacak yoksa kumral elde etmek için 1 ton açık rengini mi tercih etmeliyim.

ben yıllardır boyayıp boyayıp bıkan biri olarak gittim kınaya bulaştım ve ondanda sıkıldım üzerine boya attım kınayı kusturdu ama istediğim renge ulaşamadım en kötüsüde müthiş bi kırılma oldu. kına sertleştiriyor ve kurutuyor. üzerine kimyasal tutmuyo. sönük ve birbirine yapışmış saçların olabilir. ben açıcı sürmeden bu hale geldim sen bide açıcı düşünüyosun saçlarını kaybedebilirsin

Kına saçıni mahfedebilir çünkü yakın bir zamanda yapmışsın keşke tekrar yakmasaymissin da o zaman değiştirme Şansın olabilirdi ve kınaya oriel islemiyor diye biliyorum ama sen bilirsin

Peki kınalı saçımın üzerine sadece kumral boya yaparsam hangi renk olur saçım kahverengi

Peki kınalı saçımın üzerine sadece kumral boya yaparsam hangi renk olur saçım kahverengi

Benim bildiğim kadarıyla kinanin üzerine hangi rengi yaparsan yap kına kusar ve bi daha da saçını topatlayamassin bence çünkü kina saçı çıkarken yıpratiyor

Peki şubata kadar beklesem ve boya yapsam akmış olur mu?

Forumlardan birinde kınayı saçtan çıkarmak için yoğurdun içine ezilmiş soğan ve sarımsak koyup 3 saat saçta bekletilince iki gün sonra falan saçtan akmaya başladığı yazıyordu. Bana mantıklı geldi çünkü yoğurt asit yapısı ve açıcı özelliğiyle cilt rengini bile açabiliyor. saçının bir bölümünde dene istersen. Uygulama başarılı olursa saçının her tarafına uygularsın

kına üzerine boya attığında boyanın renginin bi önemi yok kınanın rengini açıyor biraz ama kına yine saçta kalıyor ve kırılıyor. bi süre beklesende durum değişmiyo kınanın rengi aylar geçtikçe açılıyor ama kendisi saça yapşık şekilde kaldığı için tamamen uzayıp kınalı yerleri kestirmeden sonuç alamıyorsun. eğer şuan ki rengin rahatsız edici göze batan çirkinlikte değilse müdahale etme çünkü elde edeceğin sonuç ne renk olursa olsun saçların kopuk kopuk süngerimsi bi hal alacak

Benimde saçlarımda kına vardı bir zamanlar kurtulmak için akıtmayı denedim iyice akıttıktan sonra güzel bir kuaföre gittim saçlarımı açtılar üstünede açık bir kumral boyamışlardı uçlardaki kalan turunculukları da kesmişlerdi ben bu şekilde kurtuldum kınanın üstüne direk boyarsan tutmaz ama açtırdıktan sonra tutar kendin yapamazsın tabi kuaföre açtırman şart

nasıl akıttın? özel bi yöntem varmı güneşten solmasını mı bekledin

merhaba öncelikle,Hint kınası uyguladım saçıma şu içinde beş tane olan 5tllik olandan siyah renginden sonra eski sarı hallerimi özledim kulaktan dolma bissürü laf var yok kınanın üstüne boya tutmaz falan hiç birşeyi aldırış etmedim okudugum bi yerde saça zeytinyağ sürüp streçle 45dk bekletin diyordu bir ton öyle açtım saçımı sonra şu 5liralık saç açıcı tozları var ondan kullandım ama tabi 2gün geçti aradan neyse saçım çok tatlı bi turuncu oldu ama yani kuaför ugraşsa yapamaz neyse açık kumral alıp sürdüm gene biraz turunculuk vardı ama kötü durmuyordu karamelimsi gibi neyse 2hafta sonra açık papatyaya boyadım ve sonuç:)

Eklentiler

• IMG_20170414163127.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 333
Merhaba epey zaman geçmiş ama sormak istiyorum kullandığınız açıcı nın markası var mı? Yıpranma olmuşmıydu saçınızda peki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…