• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kınadan,yarı kalıcı boyaya.. Bir sarı saç hikayesi !

middleburypink

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
157
46
18
Merhaba kızlar yaklasik 2,5 ay once saclarima kina yakmistim.
IMG_20150806_192807.jpg
15-10-05-21-14-27-315_deco.jpg (acacia jeans color:orange)

Daha sonra ondan sıkılıp üzerine acacia jeans color yari kalici boyanin turuncu rengiyle boyadim yukarida gozukuyor.bu renk hosuma gitmisti aslinda ama boyamiz yari kalici oldugundan dolayi yastik yorgan tisort evde ne ararsaniz turuncu oldu bu durum sinir bozucu.. Artik akmasin diye beyaz sabunlami yikamadim,limon suyumu surmedim ne surduysem akmasini durduramadim bende en sonunda cikolata kahveye boyamakta buldum cozumu. 20150824_215755.jpg 15-10-05-21-19-27-847_deco.jpg
Bol kizilli bakirli bi kahve cikti ortaya sonuc bekledigimden iyiydi en azindan sacima boya tuttu (yalniz bu yari kalici biya oyle lanet biseymis ki boyanin altindan hala turuncu akiyordu)ben bu gazla bu saci sari yaparim yanarsada yanar artik yapicak bisey yok dedim ve elimde bulunan morfose mavi toz aciciyla bir hafta sonra saclarimin rengini actim
20150907_090953.jpg
Ortayayukarida gordugunuz gibi yumurta sarisi bir renk cikti. Kina acilmaz diyenlere duyurulur actim oldu
Hemen ertesi gunu uzerine garnier 11.1 ekstra acik gumus sarisiyla boyadim. 15-10-05-20-57-47-230_deco.jpg

Sonuc acik kullu kumrala benziyordu oh bunada sukur dedim ama bu benim istedigim sari sac degildi dahada sari olmasi lazimdi.
Tabi sacim bu renkte maalesef uzun sure kalamadi hem altinda acici oldugundan hemde renk kullu oldugundan bir hafta icerisinde akti.
Bende bu sirada yeni bir boya kesfettim hem sactaki turunculugu alan hemde kullu bir yansima veren palette deluxe 10.2 numaralarin anlami acik sari irize. İrize ise mor demek oluyor. Turuncuyu nötrleme özelligi var.
İki hafta arayla saclarimi 10.2ye boyadim..
Vee iste sonuc
20151005_210447.jpg

Tabi saclarimi biraz kestirmek zorunda kaldim yiprandiklaei icin ben sonuctan cok memnunum size nasil olmus ?

Çok güzel olmuş güle güle kullan.Ayrıca cesaretine de bayıldım keşke bende böyle cesaretli olsam.

Merhaba kızlar yaklasik 2,5 ay once saclarima kina yakmistim.
Eki Görüntüle 1648703
Eki Görüntüle 1648704 (acacia jeans color:eek:range)

Daha sonra ondan sıkılıp üzerine acacia jeans color yari kalici boyanin turuncu rengiyle boyadim yukarida gozukuyor.bu renk hosuma gitmisti aslinda ama boyamiz yari kalici oldugundan dolayi yastik yorgan tisort evde ne ararsaniz turuncu oldu bu durum sinir bozucu.. Artik akmasin diye beyaz sabunlami yikamadim,limon suyumu surmedim ne surduysem akmasini durduramadim bende en sonunda cikolata kahveye boyamakta buldum cozumu.Eki Görüntüle 1648707 Eki Görüntüle 1648705
Bol kizilli bakirli bi kahve cikti ortaya sonuc bekledigimden iyiydi en azindan sacima boya tuttu (yalniz bu yari kalici biya oyle lanet biseymis ki boyanin altindan hala turuncu akiyordu)ben bu gazla bu saci sari yaparim yanarsada yanar artik yapicak bisey yok dedim ve elimde bulunan morfose mavi toz aciciyla bir hafta sonra saclarimin rengini actim
Eki Görüntüle 1648716
Ortayayukarida gordugunuz gibi yumurta sarisi bir renk cikti. Kina acilmaz diyenlere duyurulur actim oldu
Hemen ertesi gunu uzerine garnier 11.1 ekstra acik gumus sarisiyla boyadim.Eki Görüntüle 1648729

Sonuc acik kullu kumrala benziyordu oh bunada sukur dedim ama bu benim istedigim sari sac degildi dahada sari olmasi lazimdi.
Tabi sacim bu renkte maalesef uzun sure kalamadi hem altinda acici oldugundan hemde renk kullu oldugundan bir hafta icerisinde akti.
Bende bu sirada yeni bir boya kesfettim hem sactaki turunculugu alan hemde kullu bir yansima veren palette deluxe 10.2 numaralarin anlami acik sari irize. İrize ise mor demek oluyor. Turuncuyu nötrleme özelligi var.
İki hafta arayla saclarimi 10.2ye boyadim..
Vee iste sonuc
Eki Görüntüle 1648736
Tabi saclarimi biraz kestirmek zorunda kaldim yiprandiklaei icin ben sonuctan cok memnunum size nasil olmus ?
gerçekten bayıldım canım ya şu 10.2 yi arastırıyım benim saçlarım da sarı ancak ben de senin gibi bir sarı istiyorum

harika olmş saçın canım 10 .2 demek turunculuğu alıyor bende deneyeyim sçımı sarıya boyadım hafif turunculuk var bende deneyeyim.

Merhaba canim. Buraya koni actim ama kimseden cevap alamadim. Bense sacima en son ocak ayinda kina yaktim. Ya da daha once. Kizilliklari sadece guneste belli oluyor. Yani senin gibi turuncu olmadim hic. Kina ustune boya tutmaz diyorlar. Saclarimin uclarini biraz actirmak istiyorum. Yazik mi ederim sence. Saclarimin fotografini atabilirim. Bana yardimci olursan cok sevinirim.

Merhaba canim. Buraya koni actim ama kimseden cevap alamadim. Bense sacima en son ocak ayinda kina yaktim. Ya da daha once. Kizilliklari sadece guneste belli oluyor. Yani senin gibi turuncu olmadim hic. Kina ustune boya tutmaz diyorlar. Saclarimin uclarini biraz actirmak istiyorum. Yazik mi ederim sence. Saclarimin fotografini atabilirim. Bana yardimci olursan cok sevinirim.
saçlarını hint kınasıylamı boyadın. yoksa normal düğünlerde gelinlerin eline yakılan yeşil toz olan kına mı yaktın canım.

Toz kinasi canim. En son ocak ayinda. Veya daha once tam hatirlayamiyorum suan.
bence etkisi kalmamıştır onun. kına saça tutmaz diyorlar ama o hint kınasından bahsediyorlar. benim teyzem hep kına yakardı saçına beyazlarını kapatmak için hem de böyle hafif turuncu kızıl arası birşey olurdu şimdi bıraktı kına yakmayı değişik renklerde boyuyor gayette güzel tutuyor. patlıcan moruna boyatmıştı şimdi kestane yapıyor.
bence deneyebilirsin bayağı zaman geçmiş kendin boyamıyacaksan kuaför halleder zaten.
benim bildiğim o kına üzerine boya tutmaz hikayesi hint kınası canım ki kaldıki kuaförümün hint kınalı bir saçı açıp sonra karemel rengine boyadığını gördüm. tabi saçının yıpranıp yıpranmaması saçının kalitesine kuaförün maharetine bağlı. gayette güzel olmuştu.
hep derler hint kınası tutmaz diye kesitirene kadar tutmazmış ama sehir efsanesi iyi bir kuaför halleder. ki kaldıki sizinki normal kınaymış. bence tutar tuttuğunu gördüm. bak buradaki arkadaşda boyamış hemde sarı yapmış evde kendisi. saçının kalitesi güzelse hiç tereddüt etme.

bence etkisi kalmamıştır onun. kına saça tutmaz diyorlar ama o hint kınasından bahsediyorlar. benim teyzem hep kına yakardı saçına beyazlarını kapatmak için hem de böyle hafif turuncu kızıl arası birşey olurdu şimdi bıraktı kına yakmayı değişik renklerde boyuyor gayette güzel tutuyor. patlıcan moruna boyatmıştı şimdi kestane yapıyor.
bence deneyebilirsin bayağı zaman geçmiş kendin boyamıyacaksan kuaför halleder zaten.
benim bildiğim o kına üzerine boya tutmaz hikayesi hint kınası canım ki kaldıki kuaförümün hint kınalı bir saçı açıp sonra karemel rengine boyadığını gördüm. tabi saçının yıpranıp yıpranmaması saçının kalitesine kuaförün maharetine bağlı. gayette güzel olmuştu.
hep derler hint kınası tutmaz diye kesitirene kadar tutmazmış ama sehir efsanesi iyi bir kuaför halleder. ki kaldıki sizinki normal kınaymış. bence tutar tuttuğunu gördüm. bak buradaki arkadaşda boyamış hemde sarı yapmış evde kendisi. saçının kalitesi güzelse hiç tereddüt etme.
Tesekkur ederim canim bilgilerin icin prof bir kuafore gidip saca yakindan bakmalari daha guzel olacak sanirim.

Selam sac renginiz cok güzel olmus benim sacimda acık bi renk acik bakir turuncu yansimada cok var hic begenmiyorum ilk önce sacimi aciciyla acsam sonra paleteyle 10.2 boyasam olurmu benmde sacim sizin gibi ve hangi marka acici kulanim hangi numara yurtdışında yasadim icin hep marka satiyolar oyle mavi toz falan felan yok şimdidn tskler

Cok tesekkur ederim begenmenize sevindim buraya yazmamdaki amacta cesaret vermek bir nebzede olsa

biliyormsun kınayla aylarca ugrasıyodum rengını atsında sarı yapayım dıye. senı allah cıkardı karsıma. bahsettıgın acıcı fıyatı nedır ve nerede bulabılırım.. cok mutlu oldum ya ınsallah bıter bu kabus

İlk resimdeki kizil saclarina bayildim :KK68: Hangi kinayi kullandin ondan önceki sac rengin neydi kinayi kaç saat tuttun?!! Lütfen bilgi ver :KK71:

Back