• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kınadan kurtulabilecek miyim?

emosuuumm

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
6
0
16
Siirt
mrb arkadaşlar benim saçımı siyaha boyuyorum 2 ay önce arkadaşların tavsiyesiyle kına yaktım içine alman taşı birazda çivit tozu koydum rengi otursun diye 2 gün arayla yaktım sonuç kızıl yansımalar saçlarım yine koyu zaten hoşumada gitmedi ben şimdi saçlarımı siyaha boyasam tutarmı.çünkü saçlarımda pek bi fark yok güneşte kızıl parlıyo siyaha boyuyunca o yansımalarda kalmaz değilmi?cvplarınız için şimdiden tşkler:)

kınalı saçların kesilip gidinceye kadar boyasan bile altından kına kusar. siyah boyayacağın için çok belirgin olmaz bence çok büyük değişiklik istemiyorsan siyah olsun diyorsan kendi haline bırak uzadıkça kestirir kurtulursun.

kınalı saçların kesilip gidinceye kadar boyasan bile altından kına kusar. siyah boyayacağın için çok belirgin olmaz bence çok büyük değişiklik istemiyorsan siyah olsun diyorsan kendi haline bırak uzadıkça kestirir kurtulursun.

ama benim doğal saçım açık kumral kendi haline bıraksam kötü durur mecburen siyaha boyuyacam zaten siyahta kalmak istiyorum gerçi kına sanki saçımta fazla tutmamış kızıl bi yansıma var yine siyah kına yakmadan önce zaten saçımda siyah boya vardı.inşallah siyaha boyuyunca tekrar yansımalar azalır cvbın içinde tşkler:)

kınalı saçın üzerine boya tutar. sadece kınalı saçınızdan daha koyu bir renk olması lazım. açma işlemi yapılamıyor. benim arkadaşımda benim saç rengimi beğenip kına yaptı onda bendeki gibi olmayınca üzerine kahverengi boya yaptı gayette başarı bi biçimde tuttu

kınalı saçın üzerine boya tutar. sadece kınalı saçınızdan daha koyu bir renk olması lazım. açma işlemi yapılamıyor. benim arkadaşımda benim saç rengimi beğenip kına yaptı onda bendeki gibi olmayınca üzerine kahverengi boya yaptı gayette başarı bi biçimde tuttu

canım ben zaten tekrar siyaha dönmek istiyorum.kınadan sonra bile pek bi fark olmadı yine siyah ağırlıkta bide ben kınayı koyu kardım almantaşı koyuncada haliyle koyu oldu ama tepemdeki kızıllık belirgin boy kısmı yine siyah anca güneşte kızıl yansıma var bi acayip olmuş yani:Dsiyaha boyuyup kurtulacam inşallah:)

Back