kızlar bu videodaki şarkıyı kendim anneme söylemeyi sürpriz yapmayı düşündm ama nasıl olur bilmiyorum şuan sadece bir düşünme aşamasındayım kesin yaparmda diyemiyorum ama merak ettim
bu şarkı işini nasıl ayarlayabilirim, ne yapmam gerek bilgisi olan var mı böyle bir çalışmayı düğün çalgısıyla nasl ayarlayacam :S
Ah bu çok güzel bir sürpriz olur. Kardeşin veya kuzenin varsa ondan rica et çalan kişi ile konuşsun, ayarlasın. Senin fırsatın olmayabilir ama kına gecende çalacak kişi ile birisi konuşursa sen de çıkıp şarkını söyleyebilirsin. Bence çok güzel bir fikir.
annene cok guzel bir jest olur ve senden hatira olur guzel bir fikir benim kuzende babasina yapmisti bana bir masal anlat baba diye babasi cok mutlu olmusdu yuzunden belli oluyordu
inşallah yapabilirim, düğün salonunda çalgıcılarla konuşmam gerek kii sesim güzel değil okadar ama olsun anneme çok özel bir hediye olur diye düşünyorum inşallah cesaret edebilirim kızlar
mavisiniseviyor kocanada yap kiz unultulmaz ani olsun youtube bir bayan yapmis sezen aksunun hosgeldin sarkisini soylemis cok hos ya simdi evlenecek olsam yapardim bende sonrada en ufak seyde sitem ederdim ben yaptim sen yapmadin diye o ayri konu tabikiaman ne yapayim huyum kurusun