kınada şarkı söylmek için yapılanan organizasyon nasıl olur ??

mavisinesi

Laz'ın Eşi :))
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
250
26
kına gecesinde annesini türküyle ağlatan gelin - Anneye Veda. [url]www.kinagecesi.net - YouTube[/url]

kızlar bu videodaki şarkıyı kendim anneme söylemeyi sürpriz yapmayı düşündm ama nasıl olur bilmiyorum şuan sadece bir düşünme aşamasındayım kesin yaparmda diyemiyorum ama merak ettim
bu şarkı işini nasıl ayarlayabilirim, ne yapmam gerek bilgisi olan var mı böyle bir çalışmayı düğün çalgısıyla nasl ayarlayacam :S

Ah bu çok güzel bir sürpriz olur. Kardeşin veya kuzenin varsa ondan rica et çalan kişi ile konuşsun, ayarlasın. Senin fırsatın olmayabilir ama kına gecende çalacak kişi ile birisi konuşursa sen de çıkıp şarkını söyleyebilirsin. Bence çok güzel bir fikir.

annene cok guzel bir jest olur ve senden hatira olur guzel bir fikir benim kuzende babasina yapmisti bana bir masal anlat baba diye babasi cok mutlu olmusdu yuzunden belli oluyordu

inşallah yapabilirim, düğün salonunda çalgıcılarla konuşmam gerek kii sesim güzel değil okadar ama olsun anneme çok özel bir hediye olur diye düşünyorum inşallah cesaret edebilirim kızlar

bence yapmayın, tamam güzel bir jest ama kadıncağızın damarına basarmış gibi olmuş biraz.
Her ikinizi içinde zor bir an olur.

mavisiniseviyor kocanada yap kiz unultulmaz ani olsun youtube bir bayan yapmis sezen aksunun hosgeldin sarkisini soylemis cok hos ya simdi evlenecek olsam yapardim bende sonrada en ufak seyde sitem ederdim ben yaptim sen yapmadin diye:KK53: o ayri konu tabiki:KK52::KK52::KK52::KK52:aman ne yapayim huyum kurusun:KK14:

bence yapmayın, tamam güzel bir jest ama kadıncağızın damarına basarmış gibi olmuş biraz.
Her ikinizi içinde zor bir an olur.

evet bunu etraflıca bende çok düşündüm ağlamasına dayanamam ki çok ağlayacağına eminim annem çok duygusal =(( yapmasam daha iyi olacak sanırım

X