Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kınada illa ki kırmızı elbise giymeye gerek var mı?

balbocugu_85

Kaderini seveceksin!!
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
502
1
316
Konya
Kına elbisemi aldım. Büyük beden giyindiğim için hiçbir yerde istediğim gibi bir abiye bulamadım. Siyah saten bir elbise aldım. Çok içime sindi. Sorunum göbeğim zaten onuda çok güzel sakladı ama gören herkes neden kırmızı renk almadın diye soruyor. Moralim bozuluyor benimde. Aranızda kınasında siyah giyinen var mı? İllaki kırmızı mı giymem gerek.

ben sadece bindallı giydim kınamda canım oda evet kırmızıydı ama şart olduğu için değil sevdiğim içindi
ve illaki kırmızı olacak diye birşey yok herkes istediği rengi ve modeli giyebilir...
hayırlı olsun elbisen canım şimdiden:)))

bence öle bi kaide yok. kim neyi beğeniosa neyi yakıştırdıysa onu giysin. bal köpüğü giyende oluyor, yeşil giyende, pembe giyende. kıyafeti beğen yeter. nie kırmızı almadın diyenlerede kulak asma. Her kafadan bi ses çıkar. Kırmızı alsaydında herkes hep kırmızı giyio zaten nie değişik bişey almadın diyenler çıkardı emin ol. Tıpkı benim nişan için önce sade,düz bişey aldğmda bu sade değilmi nie kabarık almadın diyenler olduğu gibi, gidip tarlatanlı kabarık modelle değiştirdiğimde de sonra nie sade ama şık bişey almadın diyenler olduğu gibi...

cnm tabiiki ille kırmızı giyilecek diye birşey yok ama bence siyah değilde yine koyu renklerde alsaydın birde saten almışsın şifon bir elbiseylede daha rahat edebilirdin

hayırlısı olsun cnm beğenmişsin almışsın sonuçta

illaki kırmızı giyinmek gerekmiyor ama siyahda almasaydın daha farklı bi renk terih etseydim siyah çok güzel ve asil bi renk eminim elbisen çok güzeldir ama kınada siyah olmasaydı arkadaşım

bende siyah giydim yakasında dore işlemeleri vardı

kırmızı kıyafetim vardı zaten 2. de olsun istemedim

hemde çok severek giydimmmm

kırmızı şrt diye bişey yokki sen hanğii rekk istersen onu giersin boşver takma sen kimseyi

İlla kırmızı olması şart değil ama o gece bi çok kişi abiye giyecek.mesela düğünde gelinlik dikkat çekecek.Kına gecesinde de kırmızı dikkat çekecek.Kırmızı ağır dersen nar çiçeği diye bir renk var çok güzel.

Back
X