Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar saçlarımda boya var ve dipleri çıktı yaklaşık 1-2 cm.. 1.5 ay önce boyatmıştım.. ve artık saçlarımı boyamak istemiyorum.. onun yerine kına yaksam nasıl olur? tutar mı, rengi kötü olur mu ki?? CADIARZUCADIARZUCADIARZU
boyanın üstüne kına tutar ama eger sacında turunculasma varsa akan boyadan dolayı oralar yine turuncu olur dipleri daha koyu kızıl olur dogal sacların kahverengiyse.kınayı akıtmak zor tekrar boyaya dnmek zorunda kalablrsin kızıldan vazgecersen cnm
teşekkür ederim cevabın için.. yalnız şu anda saçlarım kızıl değil açık kumral.. normal rengi daha koyu tabi.. kırmızı olmasını istemiyorum ya doğal olsun istiyorum..
Canım ben saçıma yaklaşık bi sene önce hint kınası yaptım sonra dipler geldikçe mavi-siyah boyadım saçlarım uzadı boya aktı ama uçlarda hint kınası kaldı.çünkü hint kınası sçatan çıkmıyor asla.
sonra ekimde falan normal kına yaptım saçlarım şu an böyle bak senin için resim koyuyorum.saçlarımın normal rengi açık kahverengi benim.a.s.
ilk resim dışarda çekildi canım ışık altında öyle duruyor yani
ikincisi evde ışık altında
üçüncüsü normal bir ortamda gerçi o resm kötü biraz ama demk isteğim normalda fazla kızıl durmuyor ışıkta belli oluyor
ama senn saçlar açık kumralsa kınanın rengi baya belli olur sanırım :S
buraya yazmak istedim hemen:)
geçen hafta kına yaktım saçıma bu hafta yine yaptım.. ya gerçkten saçlarım süpeeeeeer oldu.. kıvırcık asçlıyım ben ve hemen hemen her sene bi kere yakarım.. kırmızı istiyorum.. birincide olur giib oldu iyce olsun die ikinciyi yakayım da iyce kırmızı olsun dedim.. ay koyu oldu:)) ama gerçekten çok beslendi gürleşti bi farklılaştı bukleler.. tavsiye ederim valla.. ben bide içine herşeyi koyuyorum çeşit çeşit yağlar bitki çayları flan her şeyi koyuyom...
buraya yazmak istedim hemen:)
geçen hafta kına yaktım saçıma bu hafta yine yaptım.. ya gerçkten saçlarım süpeeeeeer oldu.. kıvırcık asçlıyım ben ve hemen hemen her sene bi kere yakarım.. kırmızı istiyorum.. birincide olur giib oldu iyce olsun die ikinciyi yakayım da iyce kırmızı olsun dedim.. ay koyu oldu:)) ama gerçekten çok beslendi gürleşti bi farklılaştı bukleler.. tavsiye ederim valla.. ben bide içine herşeyi koyuyorum çeşit çeşit yağlar bitki çayları flan her şeyi koyuyom...