Saç Rengi ve Saç Boyama Kına yaktığım saçlarımın rengini nasıl düzeltebilirm..?

coralliens

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
4
0
36
İstanbul
Kızlar, arkadaşlar canlar noluur yardım edin saçlarıma kına yaktım inanılmaz pişmanım. Hata üstüne hata yaptım. Kınayı akıtmak imkansız diyorlar. Siyaha boyasamda mı imkansız.Güzelim saçlarım gitti off(

sakin ol canım ya üzülme ben de kına yaktım bir kaç ay önce, kına saça çok faydalı, kıa kesinlikle geçmiyor boya tutmuyor diyorlar ama daha dün akşam saçlarımı uç kısımlarıda beş altı santim kınalı kalmıştı küllü kumralla boya ile boyadım tüm kızıllık kapandı..ama yine de kesinlikle kurtulmak istiyorum diyorsan, ayda bir küllü saç renklerine boya bir nebze kızıllığını alır gitgide...küllü her ton var ama kızllık istemiyorsan içinde kızıl içeren küllüler kullanmamalısın. Onu aldığın yerden sorabilirsin. kakao kahve dışında diğer kahveler ve içinde dore olan boyalar kızıl içeriyordu galiba sorarsın aldığın yerden canım..

gerçekten mi inanmıyorum yaa çok teşekkür ederim. Cevap geleceğini bile sanmıyordum. asla geçmez imkansız demişlerdi onu bile göze almıştım ama sonra bu renk çıktı korkunctu. ayy canım cok tesekkur ederım yaa içime su serpildi ohh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…