Kina Tepsisi Izdihami...

kv görümce düşman birliklikleri değil ya.daha kınadan başlamışsınız bu hareketlere ne olcak ha kardeş ha görümce boyu göğe mi ercek kardeşin taşısa o kadar meraklıysa görümce bırak senin ilerde evliliğinde yanında olcaklar baştan ılımlı olun

Ben hatırlamıyorum bile kim getirdi,kim taşıdı hiç dikkatli seyretmemişim,
kız kardeşim yok belki ondandır.kız kardeşinizle aranızda bir bağ olduğu için
taşımak istemesi normal ama bu durumu görümcenizin
sorun etmesi ayıp olmuş bence.yani onu taşısan ne taşımasan ne.

yani bunu kafaya takmanız çok gereksiz bence, tamam kardeşinizin tutmasını istemişsiniz, görümcenizde heveslenmiş tutmak istemiş ama kendisine verilmek istenmediğinde biraz tepki vermiş, olabilir bu tür şeyler, sırf bu yüzden cdyi izlememek hayret verici bişey, sırf bu kadarcık neden yüzünde uyuyamıyorsanız çok takıntılısınız demekki, bence rahat olun, bu nedenden dolayı da kimseyi düşman belleyip cephe almayın

Sinirlenecek başka konunuz mu yok anlamadım. Kınayı gerçekten de erkek tarafından biri getirir ve yakar. Görümce olur yoksa elti olur. Teyzem yeni küçük oğlunu evlendirdi kızı yok 4 çocuğu da erkek görümcesi yok gelinin yani o yüzden eltisi yani kuzenimin ağabeyinin eşi kınayı getirdi döndürdü öbür kızlar da çevresinde döndüler tabii onlara da verdi kına tepsisini ama kınayı da geline elti yaktı teyzem de geline altınını koydu yani sizin yanlışınız var. Erkek tarafından biri yakar kınayı hem buna mı takıldınız şimdi ne kadar eften püften sebebler ya.

Gorumce tutar canim kultur ayni bizde de hatta kinayi yakarken de elinin icine altin koyar. Adet adettir takilmayin bunun cazgirlikla falan alakasi yok

anne tarafım manisalı ve kuzenimin kınasında kız kardeşi taşıdı tepsiyi ama annem yaktı kınayı kuzen istediği için.

baba tarafımda anadoludan onlarda ise mutlu evliliği olan biri taşır tepsiyi ve o yakar

kardesın veya görümcen
ne kadar büyütmüşsün olayı.. allah senın gıbı gelınlerden korusun valla

Heryerde adet farklı kınada nişanda kızın adeti neyse o olur
Bizdede gelin kaynananın kucağına oturur elime boynuna istediğini koyana toronla ezersin kaynanayı
Benim kaynanam tutturdu kızın annesi yakar bizde kınayı die haa öyle mi dedim kaynanama yaktırdım kınamı
Uyuzluktan 15 dakika açmadım elimi

her yerin adeti farklı fakat bizim burada da kınayı kız tarafı yapar, kınayı kız tarafından biri yakar erkek tarafı karışmaz.
ama siz de çok abartmışsınız bana kalırsa.

Benim eşimde çok gaza gelen bir insan. Ne zamandır evlisin ? Ne zaman aştınız olayları ya bi bu sanıyor burdakiler. Bu aklımda kalanlardan birtanesi.. O kadar olaylar oldu unutamayacak derecede saygısızcaydı herşey bende..

o kadar çok olay olup da aklında niye sadece görümcenin tepsi tutmak istemesi kalıyor.diğer olanları da anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…