Kina Tepsisi Izdihami...

Anladigin icin sagol canim. Aynen mesele tepsi degil.. Bosver islerine yaramadigindandir o fenaligin. Ne zaman dürüst samimi olsan yaranamazsin, bende ayni sekilde. Kendi ailemi sarilip öpemezken esimin ailesi benden bunu bekleyemez. Varsin fena olalim be.

Görümceminde tamda buydu zaten maksadi. OLAY CIKARTMAK. Aynen bak dedigin gibi bizdede olur. Söz, Nisan ve Kina kiz tarafina ait erkek tarafi karisamaz. Dugundede tam tersi. Ama iste gorumcen herseyde ben olayim ben onemliyim onde ben olayim derdinden olmus kinadada kameralara yansimis bu olay herkes ne kadar cocukca davrandigini konusuyor izleyenler anliyor suratindan konuyu :)

tek derdin bu olsun..sen benim düğün cd mi izlesen dudakların uçuklar.öyle rezalet etmeye çalıştılarki bizim düğünümüzü.ama genede eşimle inanılmaz eğlenmişiz onlar çatlarken bunları izlemek güzel

Bak merak ettim simdi :) izlemeyi cok isterdim. Beter Olsunlar!

Haha :) ne oldu ki ? ucundan anlatirmisin merak ettim :)
canım benim kv çok bambaşka eşi benzeri olmayan birisi.eşimle 3 yıllık sevgililik dönemimiz oldu.8 ay nişanlı kaldık.o 8 ay içinde çok güzel gösterdi gerçek yüzünü.karışmaması gereken ne varsa karıştı.mesela gelinlik modelim,alacağım eşyaların rengi vs..en sonunda bana "evlendiğinde açık saçık gecelikler giyme günah" dedi.ama yeter artık bu kadarda olmaz diye tepkimi gösterdim..sana ne demi ne giyersem giyerim.ben karıştırmayınca iyice bana gıcık oldu.aramız tamamen bozuldu.eşimi bana karşı doldurmaya çalıştıkca eşim bana dahada bağlandı.tabi iyice kinlendi..anneme karşıda çook büyük saygısızlıkları haksızlıkları oldu.eşimde annemi koruyunca anneme karşıda iyice kinlendi.tabi bu sorunlar kınada düğünde ortaya döküldü.kınada iki taraf ayrı ayrı eğlendi..düğünde erkek evinin bana takması gerekilen bilezikleri eşimin boynundaki takı şeridine taktılar.benim için hiç önemli değil ama eşim çok sinirlendi bu duruma.hani takı merasiminden sonra gelinle damat gelin odasına gider takıları çıkarırlar ya o ara kv hırsa gelmiş geline bilezik takmadık rezil ettik diye düşündü sanırım,gangnam style çalıyormuş müzik pist boşmuş kv çıkmış gangnam oynamış ayakkabıları çıkarıp ama ne oynama.youtubedaki videolar olur ya o tarz,valla bunu görseler kimse kvnin dansına rakip olamaz.o kadar olaydan sonra eşimle oynamak istiyor,eşim hayır diyor ve sen bana nasıl hayır dersin diye kavga çıkarıyor..bunların hepsi cdde çıkmış.zaten kavga çıkardığı için düğünde erkenden bitmişti..öyle işte canım

Terbiyesizlik etmis. Aranizdaki sorunlari elalem görmemesi bilmemesi lazimdi. Bunu kv düsünmedi mi ya ? Ele karsi nasil bir izlenim birakmis.. Yazik. Bide bu kadin yuzunden dugun erken bitti öylemi? Neyse ki esiniz sizin tarafinizda, cok sanslisiniz vallah. Ama o dansi cok izlemek isterdim:) Gözümde canlandirdimda :)))

canım zaten kvdemin 1 numaralı özelliği ufacık sorunu etrafa duyurmayı sevmesi.her evde ufak tefek tartışma olur ama kvdem pencereyi açar yetişin bayılıyorum diye bağırıp etrafı üstüne toplar.rahmetli kple tartışmalarındada hep böyle yaparmış eşim anlattıda şaşırdım kaldım.bende bi tartışma olsa evde pencereleri kapatırım kimsecikler duymasın diye.eşime dedim şu videoyu nete koyalım ÇILGIN KAYINVALİDE adıyla diye du bakalım ikna edebilecekmiyim o dansı ben yapsam bana neler derlerdi canım biliyorum.başım açık diye "başını kapatmazsan seni namuslu göremem" diyen bi kadın bütün insanların içinde o dansı yapınca çook namuslu oldu orası kesin

Hahaha Allah iyiligini versin ya :) bence paylas linki'de buraya atmalisin bak cok merak ediyorum. Lafa bak ya? O zaman ben istedigim her halti yiyim, ondan sonra bas örtüsünü takip ya nasilsa bas örtüm var namusluyum ben diye ortalikta geziniyim. ildii cinimmm timimmm :)

aynen cinimmmm tatlım benim boyum 1.80 diye bana neler dedi.bu kadar uzun kadın mı olur hiç zarif durmuyor dedi.ayağım 40 numara diye herkesin içinde 40 numaralı ayaklı gelin dedi.ben altta kalabilen bi insanda değilim lafı yapıştırırım kim olursa olsun.ayaklarım 40 numara ama senin ayakların gibide kıllı değil dedim kimine göre saygısız bi laf olabilir ama sabır sabır sabır patladım artık.ezdiremem asla kendimi.eşimde zaten sana bi laf ederse asla altta kalma yoksa sınırını bilmez annem demişti.o zamanlar neden böyle dedi diyordum ama biliyormuş işte anasının huyunu

amma abartmışsın bu nasıl hırstır yaa kim tutarsa tutsun kınanı ne var bunda. Abimin düğünündede bekar görümce tutar dediler bana tutuşturdular. yok oda evlenecekmişte onada aynısını yapsınlar mış ne gereksiz saplantı takıntıdır. dertsizlikten dert arıyosun heralde kendine

Cok abartmissin. Demek ki onlarda da adet boyleymis, o kiz da heveslenmis. Hani ilk seferde olusan bir sinir bozuklugunu, kizginligi anlarim. Da evleneneli kac zaman gecmis, su dusunduklerin... Beddualar, takintilar,.. Saka gibi yani.
Zaten kimse kusura bakmasin da boyle tirt adetlerden sorun cikmasini hic anlamam. Kim tutacak, kim kesecek, kim ne verecek,... Zaten zor ve ilk zamanlari engebeli gececek bir evliligi bizim milletimiz kadar israrla daha kotu yapan bir millet var midir acaba. Evlilik paso sorun haline getiriliyor yani. Durduk yere. Geceleri kizin tepsisini kimin tutacagini dusunecek, bu kiza bu sebepten beddua etmeye vakit bulacak kadar bos mu yasiyorsun gercekten? Bence kendine kaale alinir bir ugras bul, boyle hayat gecmez.

Madem sormussunu. Ben sana bu olayi nasil unutursun soyliyim. Gercekten "dert" gordugun zaman. Tepsi tutmak gibi bir sey bu derece kinlendiriyorsa seni, hayatta dert gormemissin demektir. Ne dersen de simdi cevap olarak. "Daha neler olduu, bir tek bu degil, buna takilmayacagini biliyorum" gibi birsey diyecegini tahmin ediyorum. Genelde hep boyle olur zaten. Ama ne yazik ki bunu takan insana ben dunyanin en dertsiz, rahat insani gozuyle bakarim. Bence sen elaleme boyle seylerden beddua edecegine, once tovbe et, sonra haline sukret, ve o beddualardan sonra kendi basina is acilmamasi icin dua et. Demek basiniza bir is gelse yikilirsiniz yahu. Azicik guclu olmak lazim hayatta. Tepsi tutmasina gelene kadar geceleri uyutmayacak cooook dert var cunku. Gercek hayat bu kadar toz pembe degil, uzgunum.

Allah aşkına mutlu bi anımızı paylaşmak icin kina yapioruz düğün yapioruz adet die baş göz çıkarıyoruz. Ne farkeder kizkardesiniz cikarsin iki dönsün herkese versin dolassin yada gorumcen cikarsin yone dolansin dursun. Yani kafaya takilcak ne var anlamiorum. Bence yakan kisi önemli sadece (o da sirf istediğin gibi yaksin die) onudanonceden belirlersin kim istiorsan yakar biter. Yoksa tepsi de tepsi istee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…