canım benim kv çok bambaşka eşi benzeri olmayan birisi.eşimle 3 yıllık sevgililik dönemimiz oldu.8 ay nişanlı kaldık.o 8 ay içinde çok güzel gösterdi gerçek yüzünü.karışmaması gereken ne varsa karıştı.mesela gelinlik modelim,alacağım eşyaların rengi vs..en sonunda bana "evlendiğinde açık saçık gecelikler giyme günah" dedi.ama yeter artık bu kadarda olmaz diye tepkimi gösterdim..sana ne demi ne giyersem giyerim.ben karıştırmayınca iyice bana gıcık oldu.aramız tamamen bozuldu.eşimi bana karşı doldurmaya çalıştıkca eşim bana dahada bağlandı.tabi iyice kinlendi..anneme karşıda çook büyük saygısızlıkları haksızlıkları oldu.eşimde annemi koruyunca anneme karşıda iyice kinlendi.tabi bu sorunlar kınada düğünde ortaya döküldü.kınada iki taraf ayrı ayrı eğlendi..düğünde erkek evinin bana takması gerekilen bilezikleri eşimin boynundaki takı şeridine taktılar.benim için hiç önemli değil ama eşim çok sinirlendi bu duruma.hani takı merasiminden sonra gelinle damat gelin odasına gider takıları çıkarırlar ya o ara kv hırsa gelmiş geline bilezik takmadık rezil ettik diye düşündü sanırım,gangnam style çalıyormuş müzik pist boşmuş kv çıkmış gangnam oynamış ayakkabıları çıkarıp
ama ne oynama.youtubedaki videolar olur ya o tarz,valla bunu görseler kimse kvnin dansına rakip olamaz.o kadar olaydan sonra eşimle oynamak istiyor,eşim hayır diyor ve sen bana nasıl hayır dersin diye kavga çıkarıyor..bunların hepsi cdde çıkmış.zaten kavga çıkardığı için düğünde erkenden bitmişti..öyle işte canım