• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kına taçlarıı (kafammda deli sorularr:P)

nomatter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
2.437
1.605
198
kızlar benim bindallım mor... buna göre kına mendillerimi sepetimi fln mor mu yaptırmalıyım yoksa standart kırmızılardan mı aliym... kırmızı mor uyumsuzluğu çok göze batar mı sizce?

ve ikincisiiii: kınada dağıtılan taçlar misafirlere kırmızı geline beyaz mı oluyor???

bu taçlar sadece kına yakılırken mi takılıyor? benim bindallımın fesi var, fes olduğu için o taçtan yaptırmayacak mıyım kendime? felin tacına uzun beyaz tül taktırıp şık birşey yapmayı planlıyordum oysa...

diğer kızlara da kırmızı ponpon taçlar gördüm daha marjinal gibi...

tatlım bence kırmızı yapmalısın sebetini filan çok göze batmaz ayrıca kına yakılırken kırmızı baş örtü takılıyo diye biliyorum.
Nedime taçlarında bende çok kararsızım artık herkezde aynı şey kimde görsem taç veriyo ben değişik bişe istiyorum ama ne karar veremedim henüz. :D

Kına sepeti ve tepsinin kırmızı olmasını öneriyorum.
Taç konusuna gelince ponponlu taçları gördüm güzeller gerçekten.
Ben nedimelere kırmızı aldım ama gelin olma sırası sizde anlamı olsun diye beyaz da önerildi. Nedimelerim içinde evliler de var die hepsini kırmızı aldım. Sarı pırlanta şeklinde taşları da var.
Benim fesim yok ama hürrem tacı diye bir taç aldım. Arkasında uzun kırmızı tülü var. Önünde de göğüse kadar kırmızı üstüne sarı yaldız işlemeli bi tülü var. Yüzünü kapatınca taç görünmüyo haliyle ama kına yakıldıktan sonra oynarken geriye atıp ışıltılı bi duvak olarak kullanabiliosun.

Nedimeler için önerebileceğim başka birşey yaka rozetleri, minik tüllü şapkalar ya da kepler olabilir
şimdiden hayırlı olsunn:17:

tatlım bende hürrem tacı takmatı planlıyrum yada fes tam karar veremedim nedimeler için değişik bi taç gördüm sanırım onlardan alıcam :) senin düğünün ne zaman ?

O gün benim günüm olduğundan benim de rengim kırmızı olduğundan ben diğer bayanlara beyaz nedime tacı dağıtıyorum. Sadece kendim kırmızı takacağım.

Bindallım bordo ve komple işleme, yine yüz örtümde aynı şekilde bordo üzerine sarı yaldızlı, duvak gibi de takabileceğim. Alnımda yine taşlı bir aksesuar olacak bordo renk, kına tepsim ve sepetim bordo tüylü. Kına da hediye kutularının içinde kınalar hazırlandı onları dağıtacağım.

Genel olarak ben uyumlu olması yönündeyim. Göze daha hoş gözüküyor.

kızlar benim bindallım mor... buna göre kına mendillerimi sepetimi fln mor mu yaptırmalıyım yoksa standart kırmızılardan mı aliym... kırmızı mor uyumsuzluğu çok göze batar mı sizce?

ve ikincisiiii: kınada dağıtılan taçlar misafirlere kırmızı geline beyaz mı oluyor???

bu taçlar sadece kına yakılırken mi takılıyor? benim bindallımın fesi var, fes olduğu için o taçtan yaptırmayacak mıyım kendime? felin tacına uzun beyaz tül taktırıp şık birşey yapmayı planlıyordum oysa...

diğer kızlara da kırmızı ponpon taçlar gördüm daha marjinal gibi...

ben kına sepetimi kırık beyaz almıştım ökırmızı istemdeiğim için,
benimde kafamda fes vardı o yüzden kendim takmadım , kendim ekırmızı örtü almıştım,
arkadaşlarıma da kırmızı, beyaz ve fuşya gelin tacı yapmıştım ( gerlin taçlarımı kendim hazrıladım ben )

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Back