kızlar bu henna plus için gebelikte kullanılabilen organik boya diyorlar. bundan kullanan var mı? siyahını alsam, kaparmı bu diplerdeki turuncu kınayı? kına üstüne boya tutmaz da derler.
canım ben araştırmıştım henna plus tam olarak güvenilir olduğunu düşünmüyorum çünkü BDIH sertifikası yok hamile bayanların kullanabileceği ürünlerin BDIH sertifikası olması lazım bu pantente sahip ekolojik Logona saç bakım ürünleri ve boyası var hangi ildesin bilmiyorum ama bir çok şehirde bayilikleri var internet üzerinden satışı varmı bilmiyorum
Selam, tam da günüde girmişim foruma.
LOGONA saç boyasını ben de internetten (ekoorganik.com) aldım ve bugün kuaföre gidip boyattım. Saçım koyu renk ama çok beyazım var ve asıl amacım beyazları kapatmaktı. o yüzden saç rengime en yakın rengi (COLOR CREAM TEAK) aldım, ancak beyazları kapattığını söyleyemem. Kuaförde boyatınca mizampli makinesinde yüksek ısıda 1 saat durması gerekiyor ama gittiğim kuaför beni 1 saat Ufo'nun önünde oturttu
Kimyasal boyaya çok karşıyım, ama bundan sonra diğer bitkisel boyaları mı (Sante gibi) denerim, yoksa aynı ürünü alıp evde kendim mi yaparım bilmiyorum. evde yapınca 3-4 saat beklemek gerekiyormuş.
Belki de koyu bi renk alıp boyarsanız saçınızı toparlar.
Bilmem yardımcı olabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?