• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına salonuma giriş şarkım ne olmalı? ??

Misk-i amber

❤07.06.2017❤《▪Hoşgeldin Begüm ▪》
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
1.050
1.282
83
Merhaba arkadaşlar size sormadan bise yapamaz oldum :KK54: kına salonuma nişanlımla ilk giriş yapcaz ve hangi şarkı çalmali karar veremiyorum siz olsanız hangi şarkıyla girerdiniz hareketli mi duygusal mi tercih ederdiniz önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum :KK51:
Teşekkür ederim yorum yazanlara Hoppa

Bim.bam bom nasıl :))) içinde çatlasın düşmanlar felan geçiyo ayıp mı olur ayy ne zor yardım edin :confused:

Maher zain. .. maşallah ilahisi var bizim buralarda hep böyle girişler oluyo kinada ilahi sizce mantıklı mi :KK75:

Organizasyon şirketi ile anlaştıysan şayet bırak onlar halletsin. Şarkı işi şakaya gelmiyor bazen kulağa hoş gelen o ambiansta sıkıcı olabiliyor.

Nişanda özdemir erdoğan- pervane sarkısıyla dans ettik ilk bir dakikadan sonra resmen şiştim şarkıdan hemen işaret ettim değiştirttim.

Ağır şarkı seçme, hareketli olsun kına birde bu çoşkulu girmek daha mantıklı.
Hatta ayarla iki davul süsle onu nişanlınla çala çala girin şimdi hit böyle :)

Organizasyon şirketi ile anlaştıysan şayet bırak onlar halletsin. Şarkı işi şakaya gelmiyor bazen kulağa hoş gelen o ambiansta sıkıcı olabiliyor.

Nişanda özdemir erdoğan- pervane sarkısıyla dans ettik ilk bir dakikadan sonra resmen şiştim şarkıdan hemen işaret ettim değiştirttim.

Ağır şarkı seçme, hareketli olsun kına birde bu çoşkulu girmek daha mantıklı.
Hatta ayarla iki davul süsle onu nişanlınla çala çala girin şimdi hit böyle :)
Hareketli olmali bencede şimdi davulla girişler bu sene moda oldu nişanlımin hiç yapacağını sanmıyorum :KK30:

Hareketli olmali bencede şimdi davulla girişler bu sene moda oldu nişanlımin hiç yapacağını sanmıyorum :KK30:

Benimkide o konularda pasif biraz ağır abi modunda :)) ama org. Şirketinin sahibi biraz fırçaladı sağolsun senin günün o gün eğlenmeyeceksinde ne zaman eğleneceksin o davul çalınacak o kadar başka yolu yok deyiverdi :)) iyide yaptı, şimdi benimki davul provası yapıyor kendini alıştırıyor. Bazen kamçılamak iyi geliyor.

Benimkide o konularda pasif biraz ağır abi modunda :)) ama org. Şirketinin sahibi biraz fırçaladı sağolsun senin günün o gün eğlenmeyeceksinde ne zaman eğleneceksin o davul çalınacak o kadar başka yolu yok deyiverdi :)) iyide yaptı, şimdi benimki davul provası yapıyor kendini alıştırıyor. Bazen kamçılamak iyi geliyor.
Vavv çok güzel yaa iyi olmuş vala yoksa bizim sözümüzu dinledikleri yok :)) bnde bi söyleyim bakalım ne diycek :) sizede mutluluklar canım inşallah hersey dört dörtlük olur da sıkıntısız biter bu telaslarimiz :KK68:

Vavv çok güzel yaa iyi olmuş vala yoksa bizim sözümüzu dinledikleri yok :)) bnde bi söyleyim bakalım ne diycek :) sizede mutluluklar canım inşallah hersey dört dörtlük olur da sıkıntısız biter bu telaslarimiz :KK68:

İnsaallah canım, kesinlikle ikna etmeye bak kınanız farklı olsun en azndan.

Back