• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kına saçımı düzeltir mi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Karamellikahve

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
38
0
16
Manisa
Selam kızlar. Eskiden çok güzel saçlarım vardı hafif katlı kestiriyim hemen su dalgası gibi olurdu düz kestirince de fönlü gibi durardı şimdiyse saçlarım hiç bi şekle girmiyor. Ne yazık ki kalın telli ve kaba duran saçlarım var. İnce telli saçlarım olsun çok isterdim :S Önleri hep kalkık durur. Kuaförler çok beğeniyor ama bence zaten büyük olan kafamı iyice büyük gösteriyor ben sevmiyorum. 2yıldır sürekli saçımı kısa ve katlı kestiriyorum. Aslında uzun saçı çok severim ama ergenliğin verdiği kafa karışıklığıdan olsa gerek aynı hataya defalarca düştüm. Her seferinde daha farklı sonuçç bekledim ama hep hüsranla karşılaştım. Yüzüm çok büyük olduğu için perçem kestirdim ama yakışıp yakkışmadıığı konusunda kararsızım açıkçası. Saçım kötü olnca bari biraz kurtrayım diye her sabah düzleştiriyorum .s ama daha kötü oldu. . Şuan önleri sert ve yanık. çok zor şekle giren saçlarım var. Simsiyah ve dalgalı düz rası saçma sapan bi şey. Saçımın eskisi gibi sağlıklı görünmesini ve boyunun daha çabuk uzamasını istiyorum. Önerebileceğiniz bi şey var mı? Kına yakmayı düşünüyorum sizce saçımı biraz olsun onarır m? Bu yaz kendimi değiştirmek ve çirkinim psikolojisinden kurtulmayı hedefliyorum ve ilk olarak saçlarımdan başlıcam. Tavsiyelerinizi beliyorum

Back