Kına Gecesi Kına sacım ıcın sızce hangısını tercıh edeyım ??? (resımlı)

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Merhaba arkadaslar kına sacım ıcın sızce hangısını seceyım bayagı bı model yükledım herkes kendı fıkırlerını yazarsa bende cogunluga göre karar vermıs olurum =)) sızde bana yardımcı olmus olursunuy haydı yardım kızlar (Bu arada bembeyaz tenlıyım cok beyazım ve kahverengı gözlü kahverengı saclıyım)

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

2, 16 beğendim.. tercih edebilirsin bence çok güzeller..

bence model seçiminde öncelikle yüz şekli önemli eğer yuvarlak bir yüzün varsa üstten kabarık model seçmelisin, uzun yüzün varsa fazla kabarıktan kaçmalısın, ayrıca saçların çok uzunsa tek bir yana bırakılmış modelleri bence tercih etme ben pişman olmuştum arkadaşımın nikahında kullanmıştım öyle bir model, sanki tek taraftan sıcaklık basıyordu ve kafam hep eğikmiş gibi hissetmiştim belki alışık olmadığım için olabilir.

ayy saolun kızlar hemencıkten bır sürü arkadasım yorum yapmıs hepınıy saolun hepsını cok ama cok begendım ama sızylerınde görğslerınızı merak edıyorum saolun

Cnm ben 2 ve 9u çok beğendim.Biriktiriyorum bi klasörde ben de beğendiğim modelleri kaptım hemen bunları.

Son düzenleme:
kızın siyah, uzun saçlarına çok yakışmış 2.model.herkes gibi bende onu begendimm:87:

Modellerin hepsi birbirine çok benziyor. O yüzden bence kafanda hazır zaten modelin :)

Bende 2 ve 16 yı beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…