Saç Rengi ve Saç Boyama kina sacda cikma süresi?

YaelIL

LGBT supporter
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
138
144
40
selam, kina yaptim sacima bundan bir ay önce, simdi ama rengini deysitirmek istiyorum, kinadan önce siyah boya vardi, simdi sacimi acmak istiyorum, sac boyasi cikaran lotion aldim, ama boya kina üstüne cikar mi bilmiyorum. fikri olan varmi?

Canım benim saçım en zor olan siyah hint kınalıydı üstüne de siyah boya yapmıştım saçımı pembe yapmak istiyordum.Hiçbir kuaför asla açılmaz saçın elinde kalır özellikle sarıya asla dönemezsin dedi.Günlerce araştırma yaptım. Ama ben inat ettim.Oryalin açamayacağı hiçbir saç yok.İyi bir oryal ve oksidan aldım.Saçımı yıpratacağı için bakım yağları hindistan cevizi yağı zeytin yağı badem hint yağı aldım.1.5 ay içinde saçımı 3 kez açtım.Saçımı yıprattı mı evet.Uçlarından az kestim bakım yağları saçlarımı güçlendirdi.3 kez açtım demiştim 3. Açışım palettenin yoğun renk açıcı 7 tona kadar onunla açtım.Gayet başarılı bir ürün.Şu an saçım dipleri platin uçları çok açık turuncu.Turunculuk çoğu kadının korkulu rüyası.Kurtulmak çok zor.Elseve mor şampuan aldım.Aşırı başarılı bir ürün.Turunculuğu iyi kapatıyo.Kuaförde yapılan bildiğimiz cila görevi görüyor.Daha dün palette 10.2 platin sarısı ve igora 0.22 turuncu yok edici boya sipariş ettim.Araştırmalarım sonucu igoradan memnun olmayan yok.Boyanın içine 1 bilemedin 2 nohut tanesi kadar koyuyosun turunculuktan eser kalmıyomuş. Siparişim gelince şu son boyama işleminden sonra istediğim sarıya kavuşucam inşallah.

X