2 senedir hamama gitmeye başladım çok süper bişi
ama ben inanılmaz tiksiniyorum
değil bişi yemek içmek
kocaman çöp poşetlerinden alıp gidiyorum
hiç biyere dokunmuyorum :)
Biz gitmiştik kızlarla dışarıda yedik ama iyiki götürmemişiz çok tiksinçti bide bi kadın vardı keseci bööööö keselerken çırılçıplak soyundu kusucaktım nerdeyse...bizde çok araştırdık çok ii bi yer dediler yaağlarla masaj filan yapıyo dedik kadına masajda yap ne yağı ya iki ovaladı tamam dedi...önceden gör bak yeri temizliğine filan derim ben...bizimki üsküdardaydı eglendik ama çook kızlarla...kirleri attık geldik bu yaz teyzemin kızı evlendi onun için gitmiştik..
Temizse çok güzel. Tadı çıkar acayip eglenceli oluyo...biz hep beraber şakalaştık güldük çıkana kadar valla açıkçası hiç bir hazırlık filan yoktu bilemiycem ama yeri gör önce derim ona göre kafanda bişeler oluşur zaten büyükse yemek yemek için alanı varsa hazırlık yaparsın
canım temizliğe çok önem ver ben birkez gelin hamamına gitmiştim berbat pisti midem bulanmıştıya birdaha yemin ettim gitmemeyeçünkü çok gelen giden çok olmuştu
canım, gelin hamamında yiyecek olarak börek, kısır, sarma falan hazırlayabilirsin. naylon masa örtüsü götürürsün. tabak-bardak falan onları da plastik alırsın. meyve falan götürebilirsin.
gelenlere hediye olarak da, bi tanıdığımda görmüştüm, küçük bakır tas, içinde kese,sabun vs olan küçük setler var. bu tür şeyleri satan yerlerde görebilirsin. çok şeker oluyo.
Hadi bakalım iyi eğlenceler sizlere kıvırtın bolca ohhhh yandan yandan teyip filan götürün ama mutlaka cdiler oryantel filan tavsiyem...
Buhardan bozulabilir diye ....bende sevmem ama ortam oldumu güzel oluyo.
bende gelin hamamı istiyorum ama kaynana filan olacak yanında soyunup yıkanmam bennasıl yapsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?