Kına Gecesi kına öncesi gelin hamamı fikirlere ihtiyacım var

gulsen034

😊😊😊
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.107
41
318
Diğer
merhaba arkadaşlar ben kınadan önce gelin hamamı yapmak istiyorum sadece kız tarafının gençleri olarak gidicez.....neler yapılıyor neler hazırlanıyor hiç bilmiyorum gelin hamamı yapanlar yada gidenler gördüklerini yazabilir mi?

gelin hamamı için küçük mutfak havluları bastırmak istiyorum hatıra olarak kalacak bi şekilde yazılı ve yanında da süslü sabun(sabunlarım hazır)..... hamam sonunda bunları dağıtmak istiyoruz...... eğlence açısından neler yapılıyor yiyecek içecek ikramları nasıl hiçbir şey bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

2 senedir hamama gitmeye başladım çok süper bişi
ama ben inanılmaz tiksiniyorum
değil bişi yemek içmek
kocaman çöp poşetlerinden alıp gidiyorum
hiç biyere dokunmuyorum :)

2 senedir hamama gitmeye başladım çok süper bişi
ama ben inanılmaz tiksiniyorum
değil bişi yemek içmek
kocaman çöp poşetlerinden alıp gidiyorum
hiç biyere dokunmuyorum :)

ben hiç gitmedim hamama ama bekarlığa veda için hamam istiyorum çok eğlenceli olacağını düşünüyorum masayı kendimiz götürsek nasıl olur acaba yiyecek içecek oraya konulur

havlular bu şekilde dizayn edilecek
6409.jpg

sabunlarımız hazır
6427.jpg

Biz gitmiştik kızlarla dışarıda yedik ama iyiki götürmemişiz çok tiksinçti bide bi kadın vardı keseci bööööö keselerken çırılçıplak soyundu kusucaktım nerdeyse...bizde çok araştırdık çok ii bi yer dediler yaağlarla masaj filan yapıyo dedik kadına masajda yap ne yağı ya iki ovaladı tamam dedi...önceden gör bak yeri temizliğine filan derim ben...bizimki üsküdardaydı eglendik ama çook kızlarla...kirleri attık geldik bu yaz teyzemin kızı evlendi onun için gitmiştik..

Biz gitmiştik kızlarla dışarıda yedik ama iyiki götürmemişiz çok tiksinçti bide bi kadın vardı keseci bööööö keselerken çırılçıplak soyundu kusucaktım nerdeyse...bizde çok araştırdık çok ii bi yer dediler yaağlarla masaj filan yapıyo dedik kadına masajda yap ne yağı ya iki ovaladı tamam dedi...önceden gör bak yeri temizliğine filan derim ben...bizimki üsküdardaydı eglendik ama çook kızlarla...kirleri attık geldik bu yaz teyzemin kızı evlendi onun için gitmiştik..

hamam havuzlu falan çok temiz diyolar ama görmek lazım tabikide hamamcı kadın da olsun istemyorum ben :(maksat eğlenmek

Temizse çok güzel. Tadı çıkar acayip eglenceli oluyo...biz hep beraber şakalaştık güldük çıkana kadar valla açıkçası hiç bir hazırlık filan yoktu bilemiycem ama yeri gör önce derim ona göre kafanda bişeler oluşur zaten büyükse yemek yemek için alanı varsa hazırlık yaparsın

Temizse çok güzel. Tadı çıkar acayip eglenceli oluyo...biz hep beraber şakalaştık güldük çıkana kadar valla açıkçası hiç bir hazırlık filan yoktu bilemiycem ama yeri gör önce derim ona göre kafanda bişeler oluşur zaten büyükse yemek yemek için alanı varsa hazırlık yaparsın

bende hep eğlenceli insanlar gelicek dediğin gibi gidip bakmam lazım nedense çok eğleneceğime inanıyorum :64::64:

canım temizliğe çok önem ver ben birkez gelin hamamına gitmiştim berbat pisti midem bulanmıştıya birdaha yemin ettim gitmemeye :20: çünkü çok gelen giden çok olmuştu

canım, gelin hamamında yiyecek olarak börek, kısır, sarma falan hazırlayabilirsin. naylon masa örtüsü götürürsün. tabak-bardak falan onları da plastik alırsın. meyve falan götürebilirsin.
gelenlere hediye olarak da, bi tanıdığımda görmüştüm, küçük bakır tas, içinde kese,sabun vs olan küçük setler var. bu tür şeyleri satan yerlerde görebilirsin. çok şeker oluyo.

canım temizliğe çok önem ver ben birkez gelin hamamına gitmiştim berbat pisti midem bulanmıştıya birdaha yemin ettim gitmemeye :20: çünkü çok gelen giden çok olmuştu

gelin hamamı derken gelin hamamında erkek tarafıda oluyor ama biz kendi kendimize 10 15 kişi gençler gidicez daha önce o hamama ablam gitti çok güzel temiz diyor ama birde kendim bakmam lazım tabi ki yoksa bende sevmem hiçte gitmedim zaten

canım, gelin hamamında yiyecek olarak börek, kısır, sarma falan hazırlayabilirsin. naylon masa örtüsü götürürsün. tabak-bardak falan onları da plastik alırsın. meyve falan götürebilirsin.
gelenlere hediye olarak da, bi tanıdığımda görmüştüm, küçük bakır tas, içinde kese,sabun vs olan küçük setler var. bu tür şeyleri satan yerlerde görebilirsin. çok şeker oluyo.

benim resmini koyduklarım yapıcaktım bakır tasla kese de hoş olur teşekkürler

Eğlence yapılabilir evet ama yiyecek konusu sıkıntı bence yemek faslı yapmayın çünkü zaten hamamın basık bir havası olur kendine has buhar kokar insanın bişey yiyesi gelmez.Bizim burda hamama maden suyu götürürler içmeye malum terden sıvı kaybı oluyor.Siz de önce yemeği dışarda yer 1-2 saat sonra hamama gidersiniz içecek bişeyler götürebilirsin ikram olarak da.

Hadi bakalım iyi eğlenceler sizlere kıvırtın bolca ohhhh yandan yandan teyip filan götürün ama mutlaka cdiler oryantel filan tavsiyem...

bende gelin hamamı istiyorum ama kaynana filan olacak yanında soyunup yıkanmam ben :( nasıl yapsak.

Back