Saç Rengi ve Saç Boyama kına mağdurları buraya...

Jelybonsdf

1 kalpte 3 AŞK...
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
6.082
44
113
Kırıkkale
kızlar umarım topiğimi görenler olur.4-5 ay kadar önce saçlarıma kına yaktım bildiğimiz yeşil kına...dökülmesi azalır umuduyla yaptım ama işe yaramadı...güneşte kızılımsı bi renk oluyo ama ben bayağı kızıl istiyorum..şimdi sorum şu,kınanın üstüne kızıl boya tutarmınolur yardımcı olun kızıl istiyorum

Benim bildiğim kınanın üzeri boya tutmaz. Uzayıp kınalı kısımları kestirmeyi beklemeniz gerek.

Merhaba.benim saçlarım da boyadan çok yıpranıp inanılmaz dökülmeye başlamıştı,ben de kınayı deneyim.saçımda en son 2ay önce boyadığım akmış kızıl vardı.ilk seferde pek bir ton farkı olmadı,belli belirsizdi.bu kadar erken pes etmeyin,ben etmedim.ikincide daha bir kızıl oldu.yalnız ikinci seferde kınayı sıcak su ve limon suyuyla hazırladım,epey bir beklettim,kına iyice çözülsün diye,sonra sürdüm saçıma.sonuçtan memnunum,bir sonraki seferde daha da belirgin kızıl olacağını düşünüyorum.hatta bu defa kınayı şarapla karıcam,kırmızı şarapla hazırlanınca daha kızıl oluyormuş.hatta bir oyuncu böyle yapıyormuş,adını hatırlamıyorum.kına,şarap diye aratırsan bulursun.
Dökülmeyi de sarımsaklı şampuanla yendim.mucize gibi,2.yıkamada etkisini gösterdi,dökülen telleri sayabiliyorum,o kadar az,önceden avuçla dökülüyordu.üstelik pahalı şampuanlardan almadım,normal evde kullandığım şampuana sarımsak rendeledim.sarımsağı önce sütün içinde bir taşım kaynattım,sonra şişenin içine rendeledim.iğrenç kokulu bir şampuanım oldu tabiiki:) ama önce bununla saçımı yıkayıp bir süre saçımda bekletiyorum,sonra normal güzel kokulu bir şampuanla bir kez daha yıkıyorum,ne banyoda ne saçımda asla koku falan kalmıyor,sarımsak diyince cinnet geçiren eşim bile anlamıyorsa kimse anlamaz.kafanda sarımsak kırıntısı falan da kalmıyor,denemek için yapmıştım,olmazsa atacaktım ama sonuç harika.tavsiye ederim
kk sağolsun,burda bir arkadaş önermiş,ondan öğrendim

5 kere kına yaktım, 2 yıl içinde. hint kınası, normal kına ne ararsan.. kızıllığı da tuttu. en son kına yakmamın üzerinde 6 ay geçmişti, uçlarına sarı attırdım saçlarımın; 6 sonra da gölge yaptırdım sarı. gayet de güzel tuttu. hiçbir renk karışımı olmadı. kuaför de , kına var diye tedbirli davrandı. iyi bi kuaföre gidersen, usta ellere emanet edersen saçlarını, bence hiçbir şeycik olmaz.

tuttu yani ölemi:=)akmadımı sonra boya canım...bende kuaförde yaptırıyım diyorum...ama kınalıya saçım inş açma işlemi fln gerekmez öle olursa yaptırmam zaten..senin saçını açtılarmı boyadan önce?

ewet canım sarımsağı bende duydum...bioblas şampuan aldım ona başladım yeni...içine bende sarımsak rendelicem...bide camterebentin çok faydalıymış ondanda alıp sampuanıma katıcam

bende saçıma iki kez kına yapmıştım ardından çok sıkıldım o kızıl renkten ve palette yoğun renk açıcıyla açtım..turuncu karamel gibi bi renk oldu..sonra kendi saçımla aynı renk olsun diye hint kınası yaptım saçıma..bu sefer çok koyu oldu yaklaşık bi ayda onuda akıttım artık saçlarımın arasında turuncular gözüküyor..biraz daha akıttıktan sonra tekrar açıcam olmnadı kestircem saçımı..çünkü artık delii gibii sarı istiyorummmm

kına tüm kafanızda olduğu zaman kurutma makinasıyla ısı verin,ben 10dkda tuttum tecrübeyle sabittir,kınanın rengini sıcaklık açıyor.gayet doğal duruyor.

Kına zamanla kızıllaşıyor bu benim 3. kına yakışımda elde ettiğim kızıllık olması lazm yanlş hatrlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…