• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kına kurabişleriii :)

seda26

1kaN'ımM
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
95
0
86
İstanbul
$IMG_0586.JPG $IMG_0587.JPG $IMG_0588.JPG $IMG_0589.JPG $IMG_0590.JPG $IMG_0593.jpg $IMG_0595.JPG $IMG_0586.JPG $IMG_0587.JPG $IMG_0588.JPG $IMG_0589.JPG $IMG_0590.JPG $IMG_0593.jpg $IMG_0595.JPG

kızlaaarrr kına gecelerine özel çok leziz ve çok özel kına kurabişleri yapıyoruz.tamamen hijyenik ortamda ev yapımı kurabişlerimizi sizde konuklarınıza hediye edip farklı kılmak istemezmisiniz ..türkiyenin heryerine gönderimimiz mevcut .bunlarda bugüne kadar çalıştıgımız modeller.ayrıca nikah,düğün,nişan,bebek,yılbası ,sevgililer günü gibi kategorilerimizde mevcut..öpüyorum sizleri umarım beğenirsiniz.:16::16:

daha cok model için http://www.facebook.com/pages/Misss-Butik/479872878703235

Son düzenleme:
Siz kimsiniz:37:
Sipariş vermeye kalksak burdan mı msj atıcaz?
Herhangi bir dükkanınız falan var mı hijyenik falan diyebilirsiniz ama gelip görmek isterim ben yerini.
Birde neden sadece kına doğum günü için istesem olmayacak mı?
Ve birde fiyat nedir?

Ben böyle birşey sipariş vericektim bir yerden ama fiyat uygunsa güvenirsem sizdende verebilirim ...

Bu sorumun yanıtı konunun içinde gizliymiş zaten :)

Umarım fiyatı uygundurr..

İstediginiz herkonseptte yapabiliyoruz kurabiyeleri ..sitemiz yapim asamasinda3 gune kadar sizlerin begenisine sunulacaktir. ,5 aydir es dost arasinda hediye olarak goturdugum kurabiyeleri artik sizlerin begenisine sunmak istedim ..kurabiye fiyatlari 3-4 lira arasinda degisiyor (buyukluk ve yapim zorlugu nedeniyle) eger isterseniz bana ozelden msj atabilirsiniz , guveninizin bosa cikmayacagina emin olabilirsiniz ..sevgiler..

İstediginiz herkonseptte yapabiliyoruz kurabiyeleri ..sitemiz yapim asamasinda3 gune kadar sizlerin begenisine sunulacaktir. ,5 aydir es dost arasinda hediye olarak goturdugum kurabiyeleri artik sizlerin begenisine sunmak istedim ..kurabiye fiyatlari 3-4 lira arasinda degisiyor (buyukluk ve yapim zorlugu nedeniyle) eger isterseniz bana ozelden msj atabilirsiniz , guveninizin bosa cikmayacagina emin olabilirsiniz ..sevgiler..

Bu sorumun yanıtı konunun içinde gizliymiş zaten :)
İ
Umarım fiyatı uygundurr..

:) 100 adetin uzerindeki kurabiyelerde indiim yapiyoruz sakuracim ..eger istersen ozelden face adresimi ve telefon numarami vereyim sana, bahcelievlerde oturuyorum, evin bir odasini ayolye olarak kullaniyoruz ..

Msj yazdım ama gitmemiş...
Teşekkür ederim bilgiler için bende Ankaradayım zaten yerde yakınmış öğrendiğim iyi oldu :)

Ben evde aile büyükleri ve arkadaşlar arasında yapacağım nişanım için yaptırmak istiyorum ama daha 2 ay var şimdiden ne ikram etsek talaşına düştüm :52:
Tarih kesinleşsin sizinle irtibata gecerim özelden bana verebileceğiniz bir tel numarası ve ya face adresi gönderebilirseniz sevinirim.
Zamanı geldiğinde size ulaşmak istserim.

Mutlu Dükkan diye bir site var internette bu kurabiyelerden yapan siparişi ordan vermeyi düşünüyodum. Eğerki ailemi ikna edip kurabiyelere tamam dedirtirsem.
Ama Ankarada olmanız sevindirdi beni..
Üstelik kabataslak bi fiyat verdiniz ama sizin fiyatınız daha uygun

Msj yazdım ama gitmemiş...
Teşekkür ederim bilgiler için bende Ankaradayım zaten yerde yakınmış öğrendiğim iyi oldu :)

Ben evde aile büyükleri ve arkadaşlar arasında yapacağım nişanım için yaptırmak istiyorum ama daha 2 ay var şimdiden ne ikram etsek talaşına düştüm :52:
Tarih kesinleşsin sizinle irtibata gecerim özelden bana verebileceğiniz bir tel numarası ve ya face adresi gönderebilirseniz sevinirim.
Zamanı geldiğinde size ulaşmak istserim.

Mutlu Dükkan diye bir site var internette bu kurabiyelerden yapan siparişi ordan vermeyi düşünüyodum. Eğerki ailemi ikna edip kurabiyelere tamam dedirtirsem.
Ama Ankarada olmanız sevindirdi beni..
Üstelik kabataslak bi fiyat verdiniz ama sizin fiyatınız daha uygun
Yanlis anlasilma icin uzgunum istanbul bahcelievler demek istemistim :( size telefon numarasi ve facegrubunun adresini yazicam,uc gun sonrada siteden istediginixz modeli secebilirsiniz adresi yollicam size..uzaklik sorun deil daha oncede bursaya yollamistik sorunsuz size geleceginden emin olabilirsiniz ..umarim sitemizide begenirsiniz ,size dedigim gibi adresi ileticem ..

Yanlis anlasilma icin uzgunum istanbul bahcelievler demek istemistim :( size telefon numarasi ve facegrubunun adresini yazicam,uc gun sonrada siteden istediginixz modeli secebilirsiniz adresi yollicam size..uzaklik sorun deil daha oncede bursaya yollamistik sorunsuz size geleceginden emin olabilirsiniz ..umarim sitemizide begenirsiniz ,size dedigim gibi adresi ileticem ..
Bende sevinmiştim havaleyle falan uğraşmıcam diye:37:
Neyse artık:)
Gönderin tabi bekliyorum

bende kınamda böyle kurabiyeler dağıtmak istiyorum ama çerez yerine mi dağıtılır nasıl olur onu bilmiyorum nasıl yapılır bir fikri olan bilen var mı ?

Back