Saç Bakım Ürünleri Kına kullananlar

E

EU3

Ziyaretçi
İÇİNE BADEM VE Z,YAĞI PAPATYA SUYU ÇAY SUYU AZ ELMA SİRKESİ YUMURTA SUSAM YAĞI gamyoncuiremsuEKLEDİM PARLAKLIK İÇİN YARIYCAKMI ŞİMDİ SÜRDÜM BAKALIM NE OLUCAK

ben de saçıma hep kına sürerim. bitkisel yağların dışında da kınanın içine yumurta sarısı ve yoğurt koyabilirsin. parlaklık için :))

taze ceviz kabugu da öneriyorlar rengi koyulaşsın diye.
Ben z.yağı,yumurta,çay,susam yağı filan koyuyorum süper oluyo :KK70:

kına saç dökülmesine iyi geliyor mu?benim saçlarım uzun ve uzadıkça kırılmalar başlıyor.o görüntüyede sinir oluyorum.tavsiyelerinize ihtiyacım var...

bekarken çok kullandım
içine yeşil ceviz kabuğı
yumurta sarısı
ve çayın demini koyuyordum saçlarım harika görünüyodu

kına için
karamel rengi istiyosan papatya suyu soğan kabuğu suyu ekliyebilirsin
koyu olsun istiyosan limon suyu - kına taşı ve ceviz kabuğu -susam yağı -rastık
daha kızıllı bi renk istiyosan 1 kadeh şarap diyolar
parlaklık için de sirke ve yoğurt katabilirsin (sirke ve limon akmasını engeller ayrıca)
yumuşaklık için zeytin yağı/badem yağı yumurta
bunun dışında bakım yapmak istiyenler adaçayı ya da papatya çayı siyah çay bal diyolar
cevizin zamanı deil aslında ama ceviz yaprağı olmazsa olmazı
bir tane gül kaynama suyuna atanlar var
bunlar benim aklıma gelenler şuan daha neler var nelerkafamçokkarıştı

kışın ıslak kafayla beklemek baş ağrısı yapar üşürsün güneşte kurutun derdi anneannem sabahtan yakıp gece yıkardık okulum var kokusu olmasa ben de saçlarıma terapi için yakmak isterdim çünkü hiçbirşey okadar parlamasını sağlamıyo sonuçlarını bekliyorumkaydirigubbakcemile5

Ben kına koyu olsun istiyordum. Aktar rastık diye birşey verdi. Knanın içine karıştırıp uyguladım renk tam beklediğim gibi oldu. Sorun şu kızlar, bu rastık neyin nesi ben bilmiyorum bir gece de saçımda kaldı. Zararlı birşey mi bilen var mı? Eğer kimyasal birşeyse bir daha yapmam:KK43:

Ben kına koyu olsun istiyordum. Aktar rastık diye birşey verdi. Knanın içine karıştırıp uyguladım renk tam beklediğim gibi oldu. Sorun şu kızlar, bu rastık neyin nesi ben bilmiyorum bir gece de saçımda kaldı. Zararlı birşey mi bilen var mı? Eğer kimyasal birşeyse bir daha yapmam:KK43:

canım rastıgın zararlı oldugunu sanmıyorum eskılerın kaslarını boyamak ıcın goz kalmeı yerıne surduklerı bısey
ıcınde dogal bı mıneral antımon mevcutmus
yanı kullandıgın bı goz rımelınden daha zararsızdır bnece

koyu derken canım ne kadar koyu oldu simsiyah mı? ben öyle olsun istiyorumda

X