Saç Rengi ve Saç Boyama Kına konusunda tecrübeli arkadaşlar bir bakar mısınız lutfen?

middleburypink

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
157
46
18
20160303_152845-1.jpg 20160303_152847-1.jpg 20160303_152904-1.jpg
Merhabalar :)
Ben daha once yazin saclarima kina yakmistim actigim konularsa gorebilirsiniz cok hoş bakir bir renk elde etmistim. Bu sefer yine kina aşkım tuttu kizil kahve olan saclarimin ustune yakayim dedim. Bu ikinci yakisim olmasina ragmen uclarim tutmuyorr. Nasil olurda kina sac uclarina tutmaz hala anlamis degilim bu konuda tecrubeli arkadaslar beni aydinlatir misiniz lutfenn bilgilerinize ihtiyacim var. Bu arada kizil olsun diye kinamin icine sarap,havlican,yabanmersini,kok zencefil,karanfil bile kattim ama nafile delirmek uzereyim cok sinirledim. Belki kina da problem vardir diye yeni kina bile aldim. Resimler yukarida lutfen yardim :((

Eki Görüntüle 1787867 Eki Görüntüle 1787864 Eki Görüntüle 1787865
Merhabalar :)
Ben daha once yazin saclarima kina yakmistim actigim konularsa gorebilirsiniz cok hoş bakir bir renk elde etmistim. Bu sefer yine kina aşkım tuttu kizil kahve olan saclarimin ustune yakayim dedim. Bu ikinci yakisim olmasina ragmen uclarim tutmuyorr. Nasil olurda kina sac uclarina tutmaz hala anlamis degilim bu konuda tecrubeli arkadaslar beni aydinlatir misiniz lutfenn bilgilerinize ihtiyacim var. Bu arada kizil olsun diye kinamin icine sarap,havlican,yabanmersini,kok zencefil,karanfil bile kattim ama nafile delirmek uzereyim cok sinirledim. Belki kina da problem vardir diye yeni kina bile aldim. Resimler yukarida lutfen yardim :KK43:(
Hiç bir fikrim yok canım keşke yardım edebilsem benimde saçlarım röfleli idi çok döküldü kestirdim diplerden beyazım ve siyah saçlarım geldi dün çikolata kahveye boyadım şimdi üstüne kına yaksam olur mu sence

Neden tutmuyor bir fikrim yok ama benim de çok koyu oluyodu sonra suyla karmaya başladım.badem yağı, Hint yağı, Çörekotu yağı vs işte bakım yağları ve bemiks evigen dışında bir şey koymadan karınca kızıl oluyor daha çok
Evet dediğin doğru kınamia diye bir blogda okudum oradaki bayan ilk 3 seferde yağ koymayın diyordu şimdi hatırladım

Back