Kızlar selam,
Kasım da kına ve düğünüm olacak. Nişanım çok harika olduğu için ve göçmen olduğumuz için herkes değişik birşey bekliyor benden şimdiii...
Nişanımı kısaca anlatayım. Üzeri swarovski taşlı saks renginde altı prenses modeli kabarık ve simli nişanlığım vardı.
Kına da 4-5 kıyafet değiştiriliyor biz de.Yöresel kına kıyafetimiz var onu diktireceğiz,salona ilk onunla çıkacağız. Tüm evli gelinler (yakın akrabalar ) çintiyani giyip öyle salona çıkarlar. Kına yakılırken bindallı istiyorum onu da kiralayacağım. Nişanlığımı da alt tülünü çıkartıp kuyruklu daraltıp gece kıyafeti haline dönüştürteceğim ekstra da kıyafet bakıyorum şıkır şıkır tam macır işi olsun istiyorum :) Herkes hayran kalsın.
Kına da değişik fikirleri olan var mı? Kına keseleri ,mendiller,şallar,kızlarında ellerinde mumlar bunlar sürekli düğünlerimizde gördüklerim.
Başka değişik fikri olan var mıı?
Nişanımda mum görünümlü ışıklardan kalp yapıp ışıklar kapalı pistte yalnız biz dans ettik,konfeti ve volkanlar patlattık.Herşey harika olduğu için herkesin bizden beklentisi büyüdü şimdiii