How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama kına ile siyah renk acill yardım!!

hindibaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
29
0
86
İstanbul
kızlar saçlarım koyu kahverengi.daha önce saçlarıma kına yaktım ama elde ettiğim renk hoşuma gitmedi.çok koyu ve turuncu kızıl karışımı bi renk oldu.kınaya bişeyler karıştırıp siyah renk elde etme imkanım var mı?hiç deneyen ve iyi sonuç alan oldumu?bi yerde okudum rastık katılınca siyah yapıyomuş ama başka bi bilgim yok.rastık saça bi zarar verirmi yada miktarı ne olmalı yada herhangi başka bi madde ekleyerek siyah renk elde edebilirmiyim?? bir an önce saçlarımın siyah olması lazım boya yapmak istemiyorum çünkü çok döküyo saçlarımı.bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfeen çok acill

Canım kınanın içine aktarlarda satılan taş boya koy.Ben kullanmıyorum ama çevremde birçok kişi kullanıyor.Saçların çok koyulaşır.

alman taşı (kına taşı) koyultmak için pek faydası olmuyor, "civit" diye bişey varmış onu ancak karıştırınca
farklı tonlar elde ediliyormuş cnm

civitin rengi masmavi nasıl koyulastırıcak acaba
bu seferde sacın lacivert olmasın bilmiyorumkismile

canım aynı sorunu bnde yaşadım kızl vardı değirmek istedim koyu kahve yaptım önce siyah gibi oldu günden güne açılıyo kahveye dönüyo istersen dene . bn yaptığımda ilk 1 hafta döküldü biraz sonra geçti

Back