• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kına ile kızıl saç

Ejderha Dovmeli Kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
572
198
323
merhabalar. saç boyasının verdiği zarardan yakındığım için doğal yollarla kızıl yapmak istiyorum. kınayı soğan kabuğunun suyu ile kardım ve saçlarıma uyguladım ancak çok hafif ışıltı verdi sadece. saçlarım koyu kumral. tamamen kızıl yapmak için bir yönteminiz var mı?

merhabalar. saç boyasının verdiği zarardan yakındığım için doğal yollarla kızıl yapmak istiyorum. kınayı soğan kabuğunun suyu ile kardım ve saçlarıma uyguladım ancak çok hafif ışıltı verdi sadece. saçlarım koyu kumral. tamamen kızıl yapmak için bir yönteminiz var mı?
bence boya gıtsın kına ıle kızıla donersen hep kına yapmak zorundasın ve kına cok ugraslı iş, tamamen kızıl olması ıcın ayarını ıyı tutturman ve en az 6-7 saat bekletmen lazım ama herhangı brı markanın kızılını boyasan sacında tutar hemen boya yoksa tabı alt katmanında ve yarım saatte ıslem tamam ;)
bende kızıl kullanıyorum ve boyuyorum gayette memnunum..
kına zaten boyanın verdıgı canlı rengı vermıyor mat bır goruntusu oluyor.

Canım bende geçen sene boyalı sçımın üzerine kınayla kızıl yapmıştım 4-5 saat beklemiştim çok güzel bir kızıl elde etmiştim saçlarım beslenmişti güçlenmişti ama sıkıldığım için rengini değiştirmiştim

bence boya gıtsın kına ıle kızıla donersen hep kına yapmak zorundasın ve kına cok ugraslı iş, tamamen kızıl olması ıcın ayarını ıyı tutturman ve en az 6-7 saat bekletmen lazım ama herhangı brı markanın kızılını boyasan sacında tutar hemen boya yoksa tabı alt katmanında ve yarım saatte ıslem tamam :KK66:
bende kızıl kullanıyorum ve boyuyorum gayette memnunum..
kına zaten boyanın verdıgı canlı rengı vermıyor mat bır goruntusu oluyor.
zaten saçlarım çok döküldüğü için boya kullanmak istemiyorum. teşekkür ederim yine de

Canım bende geçen sene boyalı sçımın üzerine kınayla kızıl yapmıştım 4-5 saat beklemiştim çok güzel bir kızıl elde etmiştim saçlarım beslenmişti güçlenmişti ama sıkıldığım için rengini değiştirmiştim
saçlar açık renk olunca kızıla daha yakın oluyor, senin öyleydi sanırım. ilk yaktığım zaman dökülmem durmuştu bir iki tel dökülüyordu sadece. tabi etkisi geçti şimdi ama tekrar kına yakmadım çok zor oluyor

yeşil kına,zeytinyağı ,limon suyu (3 limondan ) ve demli çayla kullanılıyorum.bence renk şahane arkadaşlarım nerde yaptırdın diye soruyor .shhhhhhhhh bu aramızda sır okey .bir de ben 5 saat tutuyorum saçımda

Back