Kına için uygun fiyatlı Hürrem model elbise veya bindallı arıyorum

pacwoman

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
353
67
318
Başlıkta da belirttiğim gibi kınamda giymek için uygun fiyatlı Hürrem elbisesi veya bindallı arıyorum. Bedenim 36/38 arası ama daha büyük bedenlerde de olabilir nasılsa büyüğü küçültmek kolay
Satılık veya kiralık da olur, bu arada Ankara'dayım.
Her zaman yanımda olup bana destek olan kk kadınları yine yardımcı olun bana

BEN KENDİM İÇİN BAKIYORUM SENEYE ŞU SAYFAYI GÖRMÜŞTÜM FACEDE BENCE FİYAT GAYET UYGUN AMA KİRALIK :) SEN BİLİRSİN İSTERSEN Bİ BAK CANIM..
https://www.facebook.com/pages/DİKİS-EVİ/192781274092021?fref=ts
. Ürünlerimiz fabrikasyon şeklinde seri üretim değildir. Bu nedenle satış yapmıyoruz . sadece kiralama şeklinde çalışıyoruz. kaftan kiralama ücreti 350 tl. Aksesuar olarak 1-başlık 2-yüz örtüsü 3-kına gülleri 4-boyunluk / takı 5-kına yastığı 6-kına tası gönderilmektedir. . GELİNİN ARKADAŞLARI İÇİN KOMBİN SETİ (sadece kaftan kiralayan müşterilerimiz içindir ) 6 def 6 kep 6 badi 6 yelek 6 şalvar 6 şakira kemeri bir kişilik kiralama ücreti 20 tl.. 6 kişilik kiralanırsa tamamı 100 tl . adres: Elmasbahçeler mahallesi ali ferruh yucel caddesi no: 18 bursaray gökdere durağı 50 metre gerisi şengüzel tur yanı sarı 2 katlı bina OSMANGAZİ / BURSA tüm türkiyeye kargo ile hizmet verilmektedir . . kargo ile gönderim yapılacak ise ; Kargo ile gönderimlerde kira ücretinin üzerine + ilave olarak TEMİNAT bedeli 250 tl alıyoruz. ( kınanız bittikten sonra kaftan bize geri geldiği gün 250 tl teminat bedeli hesabınıza iade edilir ) kira ücreti ve teminat bedelini kınadan üç gün önce hesabamıza yatırırsınız. Bizde kaftanı size kargolarız. kınanızın HEMEN ERTESİ günü kaftanı bize geri kargolarsınız. Kargo ücreti müşteriye aittir. Sormak istediğiniz konular hakkında mesaj ile bilgi alabilirsiniz

canim merhaba ben 3
merhabaa canim 3 ay once evlendim kina gecemde giydigim bindallimi satmak istiyorum cok farkli ve modern 100 tl ye. ama sen ankaradasin nasil yapicaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…