Kına Gecesi Kına için fikirlerinize ihtiyacım var :)

umutugce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
779
32
53
İstanbul
kına için farklı konsept düşünüyorum. Dağıtılacak hediyeler olsun atmosfer olsun biraz farklılık istiyorum. Artık dağıtılan aynalardan keselerden sıkıldım daha sıradan olmayan şeyler lazım. Ben günlük hayatta da mum sabun süslemeyi seviyorum. dar ince uzun kırmızı muma dantelle taşla süsleyip 100-130 adet kadar yapsam acaba nasıl olur en azından herkes saklar çöpe atılmaz hem de görsel olarak hoş duruyor diye düşünüyorum. Ne dersiniz? Farklı fikirlerinizi bekliyorummmm

al canım benden sana alternatifler

sana stres atman bir video göndermek istedim hadi eller havaya oh oh oh:118::118:

[video=youtube;7wPifZ6LcUs]http://www.youtube.com/watch?v=7wPifZ6LcUs[/video]

sana stres atman bir video göndermek istedim hadi eller havaya oh oh oh:118::118:

[video=youtube;7wPifZ6LcUs]http://www.youtube.com/watch?v=7wPifZ6LcUs[/video]

Ay süpersin ya pozitif enerjinle beraber geldin mutlu oldum :)
Oje bende düşündüm oda seçenekler arasında var nazar boncuğuda güzelmiş hoşuma gitti tabi işin birde maddi boyutu var oyüzden yüksek maliyetli şeylere bakmamaya çalışıyorum :) bir de anahtarlık çok güzel
Şarkıyla beraber kopkoppp :))

Gaz lambaları da benim çok hoşuma gidiyor acaba kına döndürülürken mum yerine gaz lambasını alsam tanesi bir lira eminönün de 15 tane alsam kalanları da mumlarla tamamlarım nasıl olur sence

inşallah gönlüne göre bir şey olur canım
Allah hakkında hayırlısını versin

Gaz lambaları da benim çok hoşuma gidiyor acaba kına döndürülürken mum yerine gaz lambasını alsam tanesi bir lira eminönün de 15 tane alsam kalanları da mumlarla tamamlarım nasıl olur sence
evet güzel ve sıradışı bir fikir kutlarım seni

ben kına ojelerinden aldım
Ancak nasıl dağıtacağımı bilmiyorum

Herkesin eline ulaşsın ve kimse 3er 5er almasın istiyorum.

Ne yapabilirim fikri olan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…