NzL Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2008 578 0 96 İstanbul 16 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pixa #41 gittim en pahalısını seçtim ama rengi çok güzelmiş lakin kırmızısı olsa daha uygun olur tabi
pixa Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2010 597 0 66 Kırşehir 17 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pixa #42 NzL .!.: gittim en pahalısını seçtim ama rengi çok güzelmiş lakin kırmızısı olsa daha uygun olur tabi Genişletmek için tıkla... sanırım ben kına için şu hürrem kaftanı olanı alacağım kırmızıyı seninki de hayırlı olsun
NzL .!.: gittim en pahalısını seçtim ama rengi çok güzelmiş lakin kırmızısı olsa daha uygun olur tabi Genişletmek için tıkla... sanırım ben kına için şu hürrem kaftanı olanı alacağım kırmızıyı seninki de hayırlı olsun
E eccii Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2011 3 0 36 İstanbul 23 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pixa #43 pixa .!.: şimdi sizce hangisi bu iki kırmızıdan birini almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... nereden temin edebilirim bunu
pixa .!.: şimdi sizce hangisi bu iki kırmızıdan birini almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... nereden temin edebilirim bunu
pixa Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2010 597 0 66 Kırşehir 24 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pixa #44 eccii .!.: nereden temin edebilirim bunu Genişletmek için tıkla... gittigidiyor'da arama bölümüne kına (veya hürrem kaftan) yazınca bu kıyafetler çıkıyor.
eccii .!.: nereden temin edebilirim bunu Genişletmek için tıkla... gittigidiyor'da arama bölümüne kına (veya hürrem kaftan) yazınca bu kıyafetler çıkıyor.